97% potrošača preporučuje kupnju HTC-a One (M8)

Nakon što je prodaja na globalnoj razini aktualna više od tjedan dana nakon službenog lansiranja, HTC potvrđuje da je HTC One (M8) najbolje prihvaćen model u povijesti svog postojanja. Uređaj privlači mnoštvo pozitivnih medijskih recenzija, autorskih članaka te velike pohvale od strane stručnjaka iz ove industrije i od potrošača.

Unatoč činjenici da je dostupnost do sada bila samo na određenim tržištima, HTC One (M8) na je vrhu potrošačke ocjene što je dovelo do potražnje za novim modelima smartphonea. Dostupnost je osigurana na svim tržištima gdje je uređaj u prodaji, a analitičari predviđaju da će u narednim tjednima prodajni val znatno porasti, kako HTC One (M8) bude dostupan na novim tržištima.

Zadovoljstvo nam je što su potrošači prepoznali pravu ljepotu, inovativnost i performanse HTC One (M8), zbog čega su požurili priuštiti si to iskustvo,” izjavio je Peter Chou, izvršni direktor HTC.Samo držanje telefon u ruci je dovoljno da se osjeti razlika u odnosu na konkurentske telefone. Intuitivne osobine novog Sense 6 iskustva, poput Motion Launcha, razlikuju ovaj telefon od svih drugih na tržištu. Najbolji telefon u 2013. s lansiranjem HTC One (M8) postao je još bolji. Jako nas veseli primijetiti da se veliki broj ljudi slaže s nama, nadilazeći naša očekivanja i potvrđujući da naši potrošači vrednuju kombinaciju ljepote i performansi,“ komentirao je Peter Chou.

Na dan predstavljanja, HTC One (M8) je na globalnom nivou, bio trend na Twitteru i Facebooku, te je privukao više od osam milijuna posjeta na web stranici HTC.com, te više od tri milijuna onih koji su uživo putem live streama pratili predstavljanje uređaja koje je u New Yorku upriličeno za novinare. HTC je trenutno fokusiran osigurati sigurnu opskrbljenost zastupnicima na ključnim tržištima koji su već svoje zalihe prodali.

“Tokom proteklih 12 mjeseci nastojali smo poduzeti sve bitne korake kako bismo osigurali opskrbu našim prodajnim lancima, te kako bi mogli odgovoriti potražnji novog HTC One (M8), ali i drugih naših proizvoda iz HTC obitelji,” rekao je Chou te zaključio: “Danas smo apsolutno usredočeni da HTC One (M8) smjestimo u ruke svih oni koji ga žele imati.”

Prema najranijim ocjenama potrošača uređaj je ocjenjen s vrhunskim ocjenama za izgled, dojam, zaslon i kvalitet zvuka, ali i za trajanje baterije, za što također osvaja ocjenu 4.66 od maksimalne 5. Mnogi cijenjeni stručni recenzenti uspoređujući ovaj uređaj s drugim vodećim modelima lansiranim ove godine nazivaju ga “najboljim smartphoneom u 2014.” To je dalo pozitivna predviđanja za prodaju, utemeljena na analizi prednarudžbi za HTC One M8 i HTC Desire 816 kojih u Kini ima više od milijuna od početka ožujka. Jason Mackenzie, predsjednik HTC-a za Sjevernu i Južnu Ameriku, prošlog je tjedna svojom objavom na Twitteru potvrdio je da su u HTC-u jako zadovoljni prodajnim rezultatima – što je dalo i potvrdu za optimizam u kompaniji.

Ambasador HTC branda na globalnom nivou, Robert Downey Jr., prokomentirao je reakcije javnosti na novi HTC One (M8): “Surađujem s HTC-om, jer oni rade jedu stvar, a očito je da tu stvar najbolje rade. HTC je nemoguće usporediti kada je riječ o dizajnu. Pogledajte recenzije. Ponekad one nisu toliko bitne, ponekad oni definiraju status, ali u svijetu tehnologije one su sve.

HTC One (M8) već je dostupan širom cijele Sjeverne Amerike i EMEA područja te će biti dostupan diljem Azije u narednim tjednima. U Hrvatskoj će se naći u ponudama sva tri telekom operatera od kraja travnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top