mobile-place.info

Početna
HTC Tytn II ce biti prvi za nadogradnju na Windows Mobile 6.1

tytnii_frontr

 

HTC je jucer najavio da ce model TyTN II biti prvi od nove linije smartphonea koji ce dobiti update na Windows Mobile 6.1. Update ce biti raspoloziv svim Europskim  vlasnicima Tytna II, dok ce  brandirane verzije (MDA Vario III), malo pricekati s updateom.

HTC Tytn II korisnici mogu posjetiti update stranicu na  HTC website i nakon registracije ce dobivati sve informacije o slijedecim nadogradnjama.

 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

 
Samsung Instinct dobavljiv od 20.06.

instinct_fun_menu_high_res

 

Samsung SCH-M800, odnosno Instinct, biti ce raspoloziv od 20.06. ove godine. Predstavljen je pocetkom godine, no nije bio raspoloziv na trzistu. Da podsjetimo, radi se o uređaju slicnom iPhoneu sa ugradjenim GPS prijamnikom, 3G povezivoscu i dimenzijama od 55mm x 116mm x 12.4mm te tezine od 125g.

Samsung je prilagodio i korisnicko sucelje, tj. meni, tako da je vrlo ugodno raditi sa prstima po njemu. Na ekranu nudi i cjelu QWERTY tipkovnicu. Internet preglednik je  vrlo intuivan i lijep, stoga i surfanje s ovog uredjaja je vrlo ugodno i jednostavno. Ekran je velicine  3.1" te mogucnosti prikazivanja 432x240 pixela. 

  

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

Opširnije...
 
Nokia Maps 2.0

maps20earth

Nokia Maps 2.0 predstavljena je kao beta verzija pocetkom ove godine na Svjetskom mobilnom kongresu,no sada je u punoj verziji predstavljena javnosti. Nokia Maps je besplatan GPS program za navigaciju koji radi samo na S60 Nokijinim smartphoneovima, odnosno Symbian platformama. Iz Nokije su nam potvrdili da bi krajem godine izasla i verzija za S40 platforme.

Sto nam novo donosi Nokia Maps 2.0?  Pa novi je "Walk" segment koji nam daje navigaciju prilagodjenu hodanju, odnosno setanju po gradu. Takodjer tu ej i "bread crumb", u doslovnom prijevodu "krusne mrvice" odnosno Nokia Maps pamti gdje smo sve bili, te nas po potrebi vraca istim putem koji smo prosli. Tu je dostupna i Satelitska fotografija, tako da se moze gledati i iz pticije perspektive. Takodjer raspoloziva nam je i glasovna navigacija.

Nokia Maps 2.0 takodjer donosi i PC aplikaciju na koju mozemo skidati mape te s racunala ih pohranjivati na mobilni uredjaj. Skidanje mapa se moze ostvariti ili standardnom Internet konekcijom, WiFi-em ili nekom od podatkovnih veza GPRS/EDGE/HSDPA....

Nokia Maps 2.0 mozete skinuti na ovom linku: http://www.nokia.com/maps.

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

Opširnije...
 
Test HTC Touch Cruise
htc_touch_cruise

Može se reci da je sve pocelo s iPhoneom,  no danasnji smartphoneovi poput Tytna II ili HP iPAQ-a 614c su i dalje strogi poslovnjaci a trziste je s druge strane otkrilo jednu novost, i poslovnjaci zele biti „trendy“.  Znaci pored stroge BlackBerry podrške, WiFi-a, Office aplikacija, i ostalih business prednosti, potrebno je jos nešto, jedan sitan detalj koji ce vas izdignuti u masi geekova i poslovnjaka, potreban je poseban dodir, odnosno touch.

Ljudi iz HTC-a su to prepoznali, prepoznali su uspjeh trendy smartphoneova, prepoznali su uspjeh iPhonea, ruku na srce, iPhone ne nudi ništa posebno revolucionarno, jedna Nokia N95 daleko je bolja od iPhona. Ok no, zasto se zapravo tako dobro prodaje? Prodana je dobra prica, upakirana u dobru ambalazu, i to prolazi.

I tako se pred nama nasao HTC Touch Cruise, rekao bi kao nova generacija smartphonea, postavio je jedan strogi smjer koji mislim da ce i drugi poceti slijediti. No za pocetak, sto nam s tehnicke strane HTC Touch Cruise nudi:

 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

Opširnije...
 
Predstavljen HTC Touch Diamond!

img_7725 Na press eventu u Londonu, HTC je predstavio novi HTC Touch Diamond te novu seriju Touch proizvoda. HTC Touch Diamond je prvi HTC-ov uredjaj koji koristi TouchFLO 3D aplikaciju, tzv. finger friendly interface, odnosno sucelje prilagodjeno navigacijom prstima, izgleda da je iPhone napravio revoluciju koju sada svi prate, i stylus olovcice odlaze u proslost.

HTC Touch Diamond sadrzi 2.8" VGA ekran, naravno osjetljiv na dodir. Na dodir nije bas kao iPhone, osjeti se razlika, no u boljem smislu. Diamond podrzava HSDPA i HSUPA 3G povezivanje, sto je definitivno izvrsno za ovaj komunikator.

Najvece promjene se osjete u programskom djelu. Novi TouchFLO 3D sistem ima svu ljepotu i stil jednog iPhone sucelja. Naravno kao i svaki Windows Mobile smartphone, i tu se i dalje nalazi standardno Windows Mobile sucelje, no dali nam treba pokraj TouchFLO-a 3D? Naravno da ne :).

 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

Opširnije...
 
HTC Touch Diamond video

Michael Oryl editor in chief Mobile Burna, prisustvovao je predstavljanju novog HTC-ovog smartphonea, HTC Touch Diamond u Londonu, te podjelio s nama ovu snimku. Prema prezentaciji, izgleda da se definitivno radi o mocnom uredjaju.

   

 

 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

 
«« Početak « Prethodna 81 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 881 - 886 od 886