mobile-place.info

PoĆØetna arrow Android OS
Android OS
HTC Heroā„¢ u Hrvatskoj | Ispis |  E-mail

htc-hero-orange

 

Tvrtka Movens d.o.o., distributer HTC-a, Palma, General Mobile-a i Sonima za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, u svoju je ponudu uvrstila najnoviji mobilni ureĆ°aj  iz HTC-ove ponude.  HTC Hero  predstavlja jedinstvo forme i funkcije potpuno integriranih pomoƦu HTC Sensa, novog HTC-ovog suĆØelja koje postavlja najviše standarde za Android ureĆ°aje.
Doljnjim dijelom nagnutim pod kutom, HTC Hero je dizajniran na naĆØin da udobno stane u dlan, ali i prione uz vaše lice tijekom poziva. DogooĆØekivani kapacitivni zaslon otporan na otiske prstiju, napokon Ʀe omoguƦiti da ureĆ°aj ostane ĆØišĆ¦i i bez mrlja duže vrijeme; uz to bijeli HTC Hero obložen je teflonskim premazom koji rezultira naprednijom, otpornijom površinom, podatnom na dodir. Premda je sam ureĆ°aj dovoljno malen i kompaktan, obogaƦen je 3,2 inĆØnim HVGA zaslonom optimiziranim za pregled multimedijalnih, web i drugih sadržaja.
GPS, digitalni kompas, G-senzor, 3,5mm prikljuĆØak na stereo slušalice, zajedno sa 5 megapikselnom kamerom sa autfokusom, samo potvrĆ°uju tehnološku nadmoƦ ureĆ°aja. HTC Hero predstavlja i vrlo praktiĆØnu Serach tipku kojom na najprirodniji naĆØin pregledavate Twitter, locirate osobe s liste konatkata ili pregledavate elektroniĆØku poštu.
HTC Sense

 


Prvi put predstavljeno na HTC Hero-u, potpuno je novo suĆØelje voĆ°eno temeljem tri osnovna principa: Ā½Samo mojĀ½,Ā½Biti u kontaktuĀ½ i Ā½Otkrijte neoĆØekivanoĀ½.


Ā½Samo mojĀ½ je princip koji nam potvrĆ°uje da je HTC ureĆ°ja stvoren i prilagoĆ°en iskljuĆØivo za korisnika. Sense vas potiĆØe  da sami organizirate sadržaje i kontakte na naĆØin koji vam najviše odgovara.
Danas je Ā½Biti u kontaktuĀ½ nepohodno u svim sferama života i zato nam Sense omoguƦuje kontakt s ljudima koji su nam bitni kroz najrazliĆØitije sadržaje, na najrazliĆØitije naĆØine. HTC Sense integrira sve kanale komunikacije i omoguƦuje nam da jednim pogledom na kontakt obuhvatimo sve suvremene naĆØine komuniciranja.


Ā½Otkrijte neoĆØekivanoĀ½ nam otkriva HTC-ovu misiju da nas stalno oduševljava inovativnim, a jednostavnim rješenjima.
Ā½HTC Hero u sferu Android ureĆ°aja donosi potpuno nov vrhunac koji Ʀe biti teško dostiƦiĀ½ rekao je direktor prodaje Movensa, Branko BeloševiƦ Ā½Snažne moguƦnosti  u kombinaciji sa jednostavnošĆ¦u i intuitivnošĆ¦u koju nam donosi HTC Sense, garancija su prepoznatljivosti novog HTC ureĆ°aja, koji vam u isto vrijeme kad i u ostatak Europe, u Hrvatsku i BiH donosi Movens.Ā½
 HTC Hero je u Movensovoj maloprodajnoj mreži Hrvatske i BiH od sljedeƦeg tjedna. 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

 
Predstavljen HTC Hero | Ispis |  E-mail

large_hero_front

 

HTC je lansirao treƦi Android smartphone, konkretnije HTC Hero. HTC Hero koristi HTC Sense korisniĆØko suĆØelje, što ga ĆØini prvim Android ureĆ°ajem na tržištu. Korisnici koji prate Android Ʀe prepoznati HTC po Rosie korisniĆØkom suĆØelju. 

HTC nudi široki asortiman tabova na sucelju, uz to dodane su i neke nove animacije, primjerice moze se i sloziti pregled sucelja za posao i za razonodu. Ovaj nacin rada vec smo vidjeli kod novih Symbian S60 smartphone uredjaja.

Kad smo kod novosti u novom Android-u iz HTC-a, tu je integracija Facebooka i Flickr-a, takodjer mozete imati direktan uvid u kontakte na Facebooku i Flickr-u. Implementacija T9 unosa je sada dostupna i u imeniku i u web pregledniku.

U tehnickom smislu, HTC Hero je vrlo napredan, nudi nam ekran od 3.2 incha rezolucije 320 x 480 pixela kao i njegovi prethodnici Magic i G1. Tu je poseban premaz ekrana protiv ostavljanja packi od prstiju. Kamera je od 5 megapixela sa geo taggingom a za slusanje glazbe tu je utor od 3.5mm, standardiziran. 

HTC Hero mozemo ocekivati u 7 mjesecu ove godine, Azija ce doci nesto kasnije.Cijena nam jos nije poznata kao ni mogucnost dolaska ovog uredjaja u Hrvatsku.
Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

Opširnije...
 
Samsung Bigfoot Android smartphone | Ispis |  E-mail

bigfoot_open

 

Novi smartphone iz Samsunga, kodnog imena Bigfoot, prikazao se ovih dana na stranicama Boy Genius Report.

Samsung Bigfoot bi trebao biti prvi Samsungov smartphone sa Android operativnim sustavom, te se vjeruje kako bi vec ova godine mogao doci na Americko trziste u T-Mobile ponudi.

Kako kazu momci iz Boy Genius Reporta, novi Samsung Bigfoot sadrzi ekran od 3 incha, osjetljiv na dodir te AM OLED tehnologije. Takodjer tu se nalazi kamera od 3 megapixela te podrska 3G brzinama bezicnog prijenosa podataka.

Vjerujemo da uz to, novi Samsung Bigfoot, takodjer sadrzi GPS prijamnik, WiFi, te naravno Bluetooth.

Ove informacije nisu sluzbene,stoga moguce je da novi Android smartphone iz Samsunga bude i malo drugaciji. 

 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

 
HTC "Rosie" UI za Goolge Android OS | Ispis |  E-mail
 
Dok mnogi korisnici HTC G1 smartphonea cekaju dugo najavljivani "Cupcake" update, momci sa XDA-Developers foruma su objavili novi "Rosie" UI, odnosno novo korisnicko sucelje za Google Android OS. 
Ovo nije Android 1.5 update, nego korisnicko sucelje modificirano za HTC uredjaje.
 
Rosie korisnicko sucelje izgleda vrlo atraktivno i jednostavno za koristiti uz nove widget module.

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

 
Samsungov Android smartphone prosao FCC | Ispis |  E-mail

samsung_i7500_android-1

Prvi Samsungov smartphone sa Android operativnim sustavom, pojavio se na FCC-u te prosao testiranje. FCC je Federal Communications Commission, krovna agencija u SAD-u za odobravanje novih uredjaja.

Time nam je otkriveno da novi Samsung i7500 donosi puno toga zanimljivog. Sto se tice povezivosti, tu je 3G, GSM/EDGE na frekvencijama 850 Mhz te 1900 Mhz, takodjer ocekuje se i WiFi te Bluetooth 2.0 .

Samsung i7500 takodjer donosi kameru od 5 megapixela sa autofokusom, bljeskalicom i mogucnoscu snimanja video materijala. Ekran je osjetljiv na dodir velicine 3.2 incha te AMOLED tehnologije.

Uz ostale stvari koje nudi Android operativni sustav, tu ce biti i dobro nam poznate Google aplikacije, poput Google Talka, Google Maila te Google Maps.

Dostupnost uredjaja jos nije poznata, kao i mogucnost prodaje u Europi. 

U  nastavku pogledajte fotografiju uredjaja.

 

Komentirajte prvi | Link | E-mail | Opširnije...

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 118 - 126 od 126