mobile-place.info

Početna
Navigacija i druge značajke putem Google Karte dostupne u Hrvatskoj | Ispis |  E-mail

google_-_copyStigao nam je PR iz Googlea, ukoliko niste primjetili, sada se mozete i navigirati sa Google Maps. PR prenosimo u cijelosti.

Zadovoljstvo nam je u Hrvatskoj predstaviti nove uzbudljive značajke aplikacije Google Karte namijenjene Android pametnim telefonima i tabletima, kao i iPhone i iPad uređajima. Ove značajke donose novo iskustvo koje istraživanje svijeta i dolazak na vama bitna odredišta čini bržima i lakšima.

Neke od uzbudljivih značajki aplikacije uključuju:

Pretraživanje: Potraga za restoranima, tvrtkama, atrakcijama i još mnogo toga u vašoj blizini. Pronađite traženu lokaciju te pročitajte preporuke i sažetke.

Navigacija: Google Karte Navigacija (Beta) koristi povezivanje telefona na internet kako bi prikazao najnovije karte te glasovnu navigaciju. Google alat za navigaciju redovno se ažurira najsvježijim podacima s Google Karte, što znači da korisnici neće morati kupiti nove unaprijeđene verzije karata ili manualno ažurirati svoje uređaje. Više ne morate gledati ekran telefona kako biste pratili rutu, možete jednostavno slušati glasovne upute.

 

 

 

Osmišljen za tablet: Osmišljena za tablete, nova aplikacija donosi sve značajke za Android tablete i iPad uređaje, čime je istraživanje svijeta iz udobnosti dnevne sobe jednostavnije i zabavnije.

Recenzije: Postoji novi sustav ocjenjivanja s 5.0 zvjezdica koji vam daje brzi pregled kako vaši prijatelji i drugi ocjenjuju mjesta poput restorana, barova i kafića.

Volimo vam pomagati u pronalaženju odličnih mjesta. I kako sve više nas koristi mobitele i tablete u svakodnevnom životu, informacije koje su vam korisne nisu više usmjerene na ono što vam treba već gdje bi to mogli pronaći. Današnje predstavljanje uzbudljiv je korak naprijed za Google karte – onaj koji će vam, nadamo se, ubrzati i pojednostaviti istraživanje i otkrivanje mjesta na koja želite ići.

 

 

 


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Uređuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeća »