mobile-place.info

Početna arrow Software arrow Symbian arrow mobile-place.info Symbian aplikacija dostupna na Ovi Store
mobile-place.info Symbian aplikacija dostupna na Ovi Store | Ispis |  E-mail

symbian_app Mobile-place.info je otisao u mobilno. Preciznije, napravili smo na vrlo jednostavan nacin mobilnu Symbian aplikaciju za nas portal. 

Aplikacija je od danas dostupna na Ovi Store-u za download korisnicima Symbian touchscreen smartphone uređajima (Nokia N97, C6, C7, 5800, N8 itd.). 

Osim sto smo dostupni na Ovi Store, napravili smo i kratak video tutorial nase jednostavne i lagane aplikacije kako bi se sto bolje snasli u koristenju s njome a u nastavku pogledajte screenshotove i informacije o samoj aplikaciji.

Ujedno sa lijeve strane portala smo stavili direktan link na Ovi Store koji ce biti dostupan cijelo vrijeme za download. I na kraju ove vijesti ce biti takodjer link za preuzimanje ove aplikacije sa Ovi Storea. 

Kratki info o aplikaciji sa Ovi Storea:

"Mobile-Place.info specijalizirani je Internet e-zine koji se fokusira na trziste - smartphonea. Pisemo o Maemo Android Windows Phone BlackBerry Symbian i drugim uredjajima. Radimo testove novih uredjaja softwarea pratimo svjetska dogadjanja radimo intervjuje sa glavnim ljudima mobilnog svjeta. Suradjujemo sa mnogim domacim i stranim portalima te TV emisijama."

Aplikacija zauzima svega 0.24 MB i koristi podatkovnu mrezu za primanje informacija i podataka sa naseg weba.

 

mp_symbian_app-1

Prvi prikaz aplikacije donosi "Smartphone news i apps" odnosno informacije koje su dostupne i na nasem webu. Svaki puta kada ukljucite aplikaciju ona ce skinuti nove informacije i novosti sa naseg portala i to ce vam biti prikazano na glavnom ekranu.

mp_symbian_app-2

Drugi prikaz aplikacije je "Twitter mobileplaceinfo" koji prikazuje nas twitter kanal ukoliko niste twitter korisnici a zelite pratiti nasu komunikaciju putem twittera i RT-ove.

mp_symbian_app-3

Treci i zadnji prikaz na aplikaciji je "Youtube channal" odnosno nas youtube kanal u kojem mozete vidjeti nase nove video recenzije i reportaze. Zeljeli bi smo vas upozorit da ukoliko gledate youtube video putem mobilnog uređaja da racunate na dodatne troskove mobilnog interneta ili se spajate sa kucnog WiFi-a ili Hot Spota.

I za kraj, aplikaciju mozete potraziti na Ovi Store pod imenom mobile-place.info ili je preuzeti sa ovog linka:

http://store.ovi.com/content/60917/

 

 

 

 

 


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Uređuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeća »