mobile-place.info

Početna arrow Vijesti arrow Preview Sony Ericsson Xperia arc
Preview Sony Ericsson Xperia arc | Ispis |  E-mail

sony_ericsson_xperia_arc_naslovnica Sony Ericsson Xperia arc,nedavno predstavljena i u Hrvatskoj, stigla je u nasu redakciju. Na pressici je predstavljena cijela nova serija Xperia modela sa naglaskom na prednosti Sony Ericsson Android modela. 

Tu prvenstveno mislimo na Mobile Bravia ekran i Exmor R chip za kameru. Na ova dva segmenta posebice cemo obratiti paznju tokom druzenja sa Xperia arc.

Sony Ericsson Xperia arc dolazi sa LED LCD ekranom dijagonale 4.2 incha i rezolucije 480 x 854 pixela. Ekran je zasticen posebnom folijom i trebao bi stititi ekran od ostecenja. 

Hardverski gledano, bojimo se da Sony Ericsson kasni, posebice na Hrvatsko trziste koje je nedavno dobilo jos jedan dual core smartphone HTC Sensation, naime Xperia arc dolazi sa provjerenim Qualcomm Scorpio MSM8255 Snapdragon procesorom koji ima jednu jezgru i Adreno 205 graficki procesor. 

Zbog toga sposobna je snimati 720p HD video,a za rad Android 2.3 Gingerbreada brine se i 512 MB RAM memorije. Kamera od 8 megapixela provjerena je vec na Xperia X10 modelu,a Exmor R chip samo poboljsava fotografiranje sto smo isprobali vec na press konferenciji. U nastavku kratki preview video kao uvod u test. Na Facebook fan stranici smo postavili galeriju, a ukoliko zelite participirati u testu, slobodno nam se javite na Facebook fan stranici- https://www.facebook.com/mobileplaceinfo

 

 


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Uređuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeća »