mobile-place.info

Početna arrow Software arrow Symbian arrow Nokia Ovi Store broji 50.000 aplikacija
Nokia Ovi Store broji 50.000 aplikacija | Ispis |  E-mail

ovi_store Nokia je objavila kako se na Ovi Store-u ,Nokijinoj trznici aplikacija nalazi 50.000 aplikacija. Ovime se vidi veliki napredak u odnosu na prijasnje mjesece gdje je Ovi Store imao tek 30-tak tisuca aplikacija.

Usporedbe radi, Android Market ima oko 430.000 aplikacija a Appleov AppStore za iPhone sadrzi preko 500.000 aplikacija. Windows Phone Marketplace broji svega 30.000 aplikacija i za sad jos ne konkurira.

Nadalje, Ovi Store je zabiljezio 6.5 milijuna preuzimanja aplikacija (downloada) sto je porast od skoro 1 milijun u odnosu na travanj ove godine. Apple je zabiljezio 15 milijardi preuzimanja aplikacija.

Ovakav porast govori o daljnjoj popularnosti Symbian OS-a kojeg na trzistu ima u preko 225 milijuna uredjaja, a iz Nokije tvrde da je potraznja za aplikacijama u porastu.

Sto se tice developerske strane, i dalje je najvise zarade na strani Applea, tu mu ne moze konkurirati niti Google niti Microsoft. Buducnost Ovi Storea je neizvjesna, jer prelaskom Nokije na Windows Phone, vjerujemo da ce se vise ulagati u Windows Phone Marketplace, a da ce Ovi Store biti i dalje dostupan korisnicima kojih i dalje ima najvise.Ukoliko posjedujete Symbian Nokiju i zelite nas pratiti mobilno, preuzmite nasu aplikaciju na Ovi Store http://store.ovi.com/content/167088 .


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Uređuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeća »