mobile-place.info

PoĆØetna arrow Software arrow Symbian arrow Nokia Belle dostupna za preuzimanje!
Nokia Belle dostupna za preuzimanje! | Ispis |  E-mail

nokia_belle PostojeƦi korisnici najnovijih Symbian Nokia pametnih telefona mogu zapoĆØeti s ažuriranjem svojih telefona na Nokia Belle. Ovo ažuriranje donosi novo korisniĆØko suĆØelje, poboljšan korisniĆØki doživljaj i unaprijeĆ°enu izvedbu. Isti telefon, novi doživljaj.

Uz Nokia Belle Ʀete moƦi preobraziti svoju Nokiju N8, Nokiju E7, Nokiju E6, Nokiju X7, Nokiju C6-01, Nokiju C7,Nokiju Oro i Nokiju 500 dodajuƦi im širok raspon ažuriranja. Možete imati do šest poĆØetnih zaslona koji se lako personaliziraju, a omiljene aplikacije i usluge na raspolaganju su vam uz samo jedan dodir.
 
Nokia Belle daje više moguƦnosti za personalizaciju nego ikada prije. Novi i veƦi widgeti vam pokazuju ono što vam je doista važno na poĆØetnom zaslonu kako biste uvijek bili u tijeku. Želite postaviti preĆØac s jednog zaslona na drugi? To je jednostavno. Duži pritisak i povlaĆØenje na rub zaslona pomiĆØe widget na drugi zaslon.
 
Novo i poboljšano Nokia Belle suĆØelje takoĆ°er ukljuĆØuje nove znaĆØajke kao što su aplikacije za video i foto materijale s HD video snimanjem uz 30 frameova po sekundi i vizualno poboljšan internetski pretraživaĆØ koji omoguƦuje visoko kvalitetno surfanje i pregledavanje video sadržaja na internetu. Izbornici su pojednostavljeni, a dodana je traka za notifikacije kako bi se pristupilo kljuĆØnim postavkama ili funkcijama i to iznimno brzo.

 

Uz Nokia Belle dolaze i moƦne Microsoft® aplikacije
 
Uz to, uz Nokia Belle možete takoĆ°er pojaĆØati vašu poslovnu produktivnost u pokretu uz širi izbor moƦnih Microsoft® aplikacija kao što su Lync, OneNote, PowerPointBroadcast i Document Connection koje Ʀe biti dostupne za preuzimanje ubrzo nakon Nokia Belle ažuriranja.
 
Nokia nastavlja i ažuriranja svojih lokacijskih servisa, a najnoviji meĆ°u njima je Nokia Maps Suite, usluga koja Ʀe takoĆ°er biti dostupna putem Nokia Belle ažuriranja. Ova usluga kombinira navigacijske servise Nokia Karte i Nokia Drive koje veƦ nude i fotorealistiĆØan 3D izgled u pojedinim gradovima. Uz Nokia Belle dolaze i nove funkcionalnosti kao što su geo-taggiranje fotografija, vremenska prognoza prilagoĆ°ena vašoj lokaciji te neprestano ažuriranje karata. Uz Nokia Maps Suite Ʀe se svaki korisnik bilo gdje na svijetu osjeƦati kao kod kuƦe.
 
S obzirom da je Nokia Belle ažuriranje koje donosi potpuno novi doživljaj, ažuriranje Ʀete morati obaviti putem vašeg raĆØunala. Kako biste zapoĆØeli, provjerite imate li najnoviju verziju Nokia Suite (3.3 ili noviju) na vašem raĆØunalu. Preuzmite novi Nokia Suite veƦ danas kako biste bili spremni za ažuriranje 1. ožujka.

Nokia Belle update:

 


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Urešuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeęa »