mobile-place.info

Početna arrow Software arrow Symbian arrow Nokia Belle dostupna za preuzimanje!
Nokia Belle dostupna za preuzimanje! | Ispis |  E-mail

nokia_belle Postojeći korisnici najnovijih Symbian Nokia pametnih telefona mogu započeti s ažuriranjem svojih telefona na Nokia Belle. Ovo ažuriranje donosi novo korisničko sučelje, poboljšan korisnički doživljaj i unaprijeđenu izvedbu. Isti telefon, novi doživljaj.

Uz Nokia Belle ćete moći preobraziti svoju Nokiju N8, Nokiju E7, Nokiju E6, Nokiju X7, Nokiju C6-01, Nokiju C7,Nokiju Oro i Nokiju 500 dodajući im širok raspon ažuriranja. Možete imati do šest početnih zaslona koji se lako personaliziraju, a omiljene aplikacije i usluge na raspolaganju su vam uz samo jedan dodir.
 
Nokia Belle daje više mogućnosti za personalizaciju nego ikada prije. Novi i veći widgeti vam pokazuju ono što vam je doista važno na početnom zaslonu kako biste uvijek bili u tijeku. Želite postaviti prečac s jednog zaslona na drugi? To je jednostavno. Duži pritisak i povlačenje na rub zaslona pomiče widget na drugi zaslon.
 
Novo i poboljšano Nokia Belle sučelje također uključuje nove značajke kao što su aplikacije za video i foto materijale s HD video snimanjem uz 30 frameova po sekundi i vizualno poboljšan internetski pretraživač koji omogućuje visoko kvalitetno surfanje i pregledavanje video sadržaja na internetu. Izbornici su pojednostavljeni, a dodana je traka za notifikacije kako bi se pristupilo ključnim postavkama ili funkcijama i to iznimno brzo.

 

Uz Nokia Belle dolaze i moćne Microsoft® aplikacije
 
Uz to, uz Nokia Belle možete također pojačati vašu poslovnu produktivnost u pokretu uz širi izbor moćnih Microsoft® aplikacija kao što su Lync, OneNote, PowerPointBroadcast i Document Connection koje će biti dostupne za preuzimanje ubrzo nakon Nokia Belle ažuriranja.
 
Nokia nastavlja i ažuriranja svojih lokacijskih servisa, a najnoviji među njima je Nokia Maps Suite, usluga koja će također biti dostupna putem Nokia Belle ažuriranja. Ova usluga kombinira navigacijske servise Nokia Karte i Nokia Drive koje već nude i fotorealističan 3D izgled u pojedinim gradovima. Uz Nokia Belle dolaze i nove funkcionalnosti kao što su geo-taggiranje fotografija, vremenska prognoza prilagođena vašoj lokaciji te neprestano ažuriranje karata. Uz Nokia Maps Suite će se svaki korisnik bilo gdje na svijetu osjećati kao kod kuće.
 
S obzirom da je Nokia Belle ažuriranje koje donosi potpuno novi doživljaj, ažuriranje ćete morati obaviti putem vašeg računala. Kako biste započeli, provjerite imate li najnoviju verziju Nokia Suite (3.3 ili noviju) na vašem računalu. Preuzmite novi Nokia Suite već danas kako biste bili spremni za ažuriranje 1. ožujka.

Nokia Belle update:

 


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Uređuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeća »