Honor predstavio novi pametni telefon Honor 9

Honor je danas predstavio u Berlinu novi flagship – Honor 9. Novi Honor 9 krasi pozadina od 3D stakla i metalni okvir koji stvara metalni izgled. Svojom poboljšanom, dvostrukom kamerom od 20 MP i 12 MP, kvalitetom zvuka i snažnim procesorom, Honor 9 potaknut će „Generaciju Y“ da istražuje svijet nekim novim pogledom.

2017. godina donijela je svojevrsni preporod u dizajnu pametnih telefona, a Honor 9 je uređaj  koji pruža najbolje od mode, izrade i tehničkih dostignuća“, izjavio je George Zhao, predsjednik uprave Honora te dodao: „Suvremeni dizajn, zapanjujući efekt refleksije svijetla i futurističke boje Honora 9 svakom korisniku omogućit će da se istakne i izrazi svoju individualnost.“

Honor 9 dolazi u lepezi od nekoliko boja. Boja koja predvodi novu paletu je ona naziva Glacier Grey, jedinstvena boja koju je osmislio upravo Honor. Plavi tonovi kojima odiše dizajn Honora 9 inspiriran je rijetkim prirodnim fenomenom – plavim ledom pronađenim u polarnim regijama. Boja Glacier Grey ujedno odiše i svijetlim, metalno-srebrnim sjajem čime se nadovezuje na jedan od najpopularnijih trendova ove godine, odnosno na srebrne pramenove.

Honor 9 naslijedio je nagrađivanu, staklenu pozadinu svog prethodnika Honora 8, a novi model podiže ju na novi nivo s premium 3D staklom napravljenim od 15 pažljivo spojenih slojeva stakla. Na koncu, izuzetan dizajn novog Honora 9 zaokružuje pjeskareni, metalni okvir.

Honor 9 na poleđini ima dvostruku kameru koja se sastoji od 12 MP i 20 MP senzora, a podržava 2x optički zoom. Ima mogućnost snimanja fotografija u pokretu nudeći kratki uvid u ono što se svaki puta događa prije i nakon što je fotografija snimljena. Osim toga, sadrži i poboljšane mogućnosti snimanja portretnih fotografija, pa tako kamera može posvijetliti boju kože te ponuditi brojne opcije za poboljšavanje kako bi svaki selfie bio jednostavno savršen.

Također, Honor 9 može snimati u ultra visokoj video rezoluciji 4K čime se minimalizira zamućenost i nadoknađuje svako nenamjerno podrhtavanje kamere za najbolje video snimke.

Novi Honor 9 u sebi sadrži moćan Kirin 960 procesor s 4 GB radne memorije i najnovije EMUI korisničko sučelje. Honor novim uređajem korisnicima pruža i jedinstveno audio iskustvo zahvaljujući Huawei Histen zvučnom efektu izrađenom u suradnji s Grammyjem nagrađenim glazbenim producentom Rainerom Maillardom kako bi se optimizirala kvaliteta zvuka. Huawei Histen tako donosi tri zvučna modaliteta prilagođena potrebama različitih korisnika. Jedan modalitet naglašava slojeve i nijanse zvukova te je pogodan za slušanje spore i tihe glazbe, drugi modalitet pojačava bas te nudi snažno, filmsko iskustvo zvuka, a treći oponaša akustični zvuk koncertnih dvorana te donosi preciznu dubinu zvuka.

 

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top