HTC Desire 10 Lifestyle stigao na hrvatsko tržište

HTC Desire 10 Lifestyle stigao je na hrvatsko tržište i to u ponudu Hrvatskog Telekoma. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

HTC Desire 10 Lifestyle spaja atraktivan dizajn i mogućnosti koje su dosad bile dostupne samo u flagship klasi uređaja što ga čini jednim od najboljih pametnih telefona iz HTC-ove Desire obitelji mobilnih telefona.

Elegancija i performanse

Zaštitno staklo u potpunosti prekriva cijelu prednju stranu uređaja, a kosi rubovi kućišta dodatno naglašavaju tanak i elegantan izgled te upotpunjuju mat površinu uređaja. Telefon je obrubljen tankim metalik okvirom, a oštri kontrast poliranih i mat površina naglašava jednostavnu eleganciju ovog telefona i istovremeno omogućuje čvrsto držanje u ruci.

Osim dizajnom, HTC Desire 10 Lifestyle se može pohvaliti četverojezgrenim Qualcomm Snapdragon 400 procesorom, ima 2 GB RAM memorije, vrhunski 5,5-inčni HD ekran i dugotrajnu bateriju od 2.700 mAh.

Fotoaparat

Za vrhunske fotografije zadužene su glavna kamera rezolucije 13MP te prednja kamera od 5MP. Osim fotografija visoke rezolucije, glavna kamera snima 1080p video zapise, a pri uvjetima slabijeg osvjetljenja za dobre fotografije pobrinut će se otvor blende f/2.8 i BSI senzor.

Prednja kamera ima automatsko kao i glasovno okidanje (Auto Selfie/ Voice Selfie), dok će se Live Makeup opcija pobrinuti da „selfiji“ uvijek izgledaju senzacionalno.

Fotografije i videozapisi mogu se spremati na 16 GB prostora za pohranu uz mogućnost proširenja memorijskom karticom kapaciteta do 2 TB.

Briljantan zvuk

HTC Desire 10 Lifestyle podržava certificirani 24-bit Hi-Res zvuk, kvalitete bolje od CD-a, a iznimno realističan zvuk omogućuje da uživate u punom potencijalu glazbe.

Kad je zvuk tako dobar, potrebni su i odgovarajući zvučnici. HTC BoomSound™ Hi-Fi zvučnici razdvajaju visoke i niske frekvencija kao što je slučaj kod vodećih zvučnih sustava. Svaki od zvučnika ima svoje pojačalo kako osigurao nenadmašnu kvalitetu zvuka.

HTC-ova BoomSound™ tehnologija unapređuje svaki ton kako bi kvalitetu zvuka glazbe, filmova i igara podigla na potpuno novu razinu, što se može čuti u jasnoj reprodukciji govora, dubokom basu i drugim preciznim audio detaljima.

Dostupnost

HTC Desire 10 Lifestyle u atraktivnoj Stone Black boji nalazi se u ponudi Hrvatskog Telekoma i dostupan je već po cijeni od 1 HRK jednokratno uz ostatak na rate, ovisno o tarifi.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top