HTC predstavio HTC Desire Eye

HTC je danas među raznim novitetima predstavio i novog člana Desire obitelji. HTC Desire Eye, priopčenje iz HTC-a prenosimo u cijelosti.

Uz jednu od najboljih prednjih kamera trenutno dostupnih na tržištu te softverom koji vas stavlja u središte kadra i snima u optimalnom trenutku kad izgledate najbolje, HTC Desire EYE snima velike i male životne trenutke u savršenoj jasnoći. Opremljen najnaprednijom prednjom i stražnjom kamerom u rezoluciji od 13 megapiksela, s iznimno detaljnom kvalitetom slike koja omogućuje zumiranje, izrezivanje i ispis bez kompromisa, HTC Desire EYE je potpuno opremljen za sve korisnike koji vole snimati vrhunske fotografije, videozapise i selfieje. Senzori BSI snimaju oštre fotografije, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, a inteligentna dual-LED bljeskalica na obje kamere omogućuje prikaz prirodnih tonova i kad razina vanjskog osvjetljenja opadne.

Tri mikrofona podići će već prepoznatljivu HTC-ovu kvalitetu zvuka na još više razine, osiguravajući kristalno čisto telefoniranje i videopozivanje, bez obzira što se događa u vašem okruženju. Zvučni sustav HTC BoomSound™ i zapanjujući ekran dijagonale 5,2 inča u rezoluciji Full HD kombinacija su koja HTC Desire Eye čine vrhunskim multimedijalnim pratiocem, savršenim za pregledavanje fotografija i videozapisa.

Smiono, svijetlo, dvobojno vodootporno  jednodijelno kućište, nije samo moderno, već i praktično. Ono omogućuje da se potpuno jednostavno snimite u svom najboljem izdanju, a zahvaljujući tipki za okidanje u dva stupnja (fokus i snimanje), možete trenutno snimiti vrhunske fotografije, čak ako snimate i samo jednom rukom.
Uz HTC EYE Experience i Zoe, s procesorom Qualcomm® Snapdragon 801 i velikom brzinom povezivost 4G, uređivanje i dijeljenje vaše najbolje fotografije će također biti jednostavno i glatko, gdje god se nalazili.

HTC EYE Experience

Ipak, nije sve u hardveru. HTC Eye Experience je nova generacija softvera za mobilno  fotografiranje s jedinstvenim značajkama koje jamče da ćete na svojim snimkama izgledati najbolje.

Uz HTC EYE Experience, videočavrljanja i konferencijski pozivi podignuti su na novu razinu kvalitete i performansi – uz značajku praćenja lica cijelo ćete vrijeme biti u središtu kadra. A kako je ostati u kontaktu važnije od razgovora s jednom osobom, HTC EYE Experience može pratiti do četiri osobe u istoj sobi, sa svakim licem izrezanim i pozicioniranim na zaslonu za maksimalnu jasnoću. Stoga, uživajte u slobodi i fleksibilnosti usluga kao što je Skype, bez brige o tome gdje točno sjedite vi ili vaši prijatelji – kamera će uhvatiti sve. Želite li dijeliti još više u pokretu? Opcija dijeljenja ekrana po prvi put videorazgovoru na pametnom telefonu donosi funkcionalnost stolnog računala.

HTC EYE Experience otvara novi svijet kreativnih mogućnosti, zahvaljujući novoj funkciji snimanja Split Capture. Simultano kombinirajući fotografije i videozapise snimljene prednjim i stražnjim kamerama u jednu fotografiju ili video podijeljenog ekrana, stvoreno je novo selfie iskustvo iz HTC-a, koje vam omogućuje dokumentiranje putovanja zajedno s vašim reakcijama, bez potrebe za oslanjanjem na pregled u modu sličica. Opcija Crop-Me-In stavlja vas u samo središte akcije izrezivanjem iz slike ili videozapisa s prednje kamere te pozicioniranjem u scenu snimljenu glavnom kamerom – otvarajući vrata još ekstremnijim, uzbudljivijim selfiejima i videozapisima . Funkcija Voice Selfie uklanja potrebu za nezgodnim ručnim manevrima omogućujući vam aktiviranje okidača jednostavnom glasovnom naredbom. Jednostavno recite “cheese” kad pronađete savršenu pozu, ili pokrenite videosnimanje naredbom “akcija” ili “snimaj”.

Popularni dodaci iz modela HTC Desire 820 dostupni su i kod HTC EYE Experience: Face Fusion je značajka koja omogućuje spajanje vašeg lica s licem prijatelja ili neke slavne osobe, za potpuno originalan izgled, a uz opciju Live Makeup možete postaviti željeni stupanj zaglađivanja kože i pregledati učinak u realnom vremenu prije snimanja fotografije.

Zoe: Život kako ga živite

S novom aplikacijom Zoe za zajedničko uređivanje videozapisa jednostavno kombinirajte svoje fotografije i videozapise u elegantne prezentacijske kompilacije, s prekrasnim temama i glazbom, a koje možete dijeliti s prijateljima u zajednici Zoe. Omogućujući prijateljima da kombiniraju svoj sadržaj s vašim, Zoe stvara savršen prezentacijski video za zajedničko uživanje i dijeljenje na omiljenim društvenih mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top