Huawei Honor 7 stiže u Europu

Huawei, sve popularniji proizvođač pametnih telefona u Europi potvrdio je da njegov zadnji model Honor 7 stiže na Europsko tržište. Koliko je novi Huawei Honor 7 popularan, dovoljno je pogledati brojke u Kini, a to je preko 9 milijuna Huawei Honora 7 je rezervirano u prednarudžbi.

Razumljivo je kako Huawei ne očekuje takav rezultat u Europi, no ipak Honor 7 predstavlja jedan kvalitetan pametni telefon srednjeg ranga. Cijena bi također mogla biti vrlo povoljna, oko 350 eur. Huawei Honor 7 postaje prvo dostupan u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj, Italiji i Španjolskoj.

Huawei Honor 7 opremljen je LTE povezivosti, 16 GB interne memorije, također tu je i dual SIM model te model s 64 GB interne memorije. Huawei Honor 7 ima ekran dijagonale 5.2 incha, 1080p Full HD rezolucije a prava snaga se krije u 64 bitnom Kirin 935 procesoru s 2.2 GHz radnog takta (4 jezgre Cortex A53) i 1.5 GHz  (4 jezgre Cortex A53). Vjerujemo da je 3 GB RAM memorije sasvim dovoljno za ugodni rad, kao i baterija od 3100 mAh. Također Huawei je postavio senzor otiska prsta ispod kamere sa stražnje strane. A kad smo kod kamere, 20 megapixela će zadovoljiti sve apetite i želje.  Huawei Honor 7 opremljen je Android Lollipop operativnim sustavom i Emotion UI 3.1 korisničkim sučeljem.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top