MWC2016: HTC predstavio nove članove Desire obitelji – HTC Desire 530, 630 i 825

HTC je predstavio svoje najnovije modele pametnih telefona u obitelji Desire – HTC Desire 530, 630 i 825. Zbog Micro Splasha, posebnog efekta nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki telefon je istovremeno osoban i jedinstven.

U HTC-u znaju da svaki korisnik ima posebne želje, osoban ukus te da su pametni telefoni danas, osim uređaja, i važan modni dodatak. Upravo zato je HTC-ov dizajnerski tim pri osmišljavanju novih modela obitelji Desire koristio tehniku Micro Splash – slikarsku tehniku koja svaki telefon tretira kao platno. Korištenjem posebno dizajniranih mlaznica s bojom, te različitih jačina pritiska i viskoziteta boje, stvoren je telefon koji ne samo da izgleda drugačije, već je bez konkurencije te potpuno jedinstven na tržištu.

HTC Desire 825 Stratus White

HTC Desire 825 Stratus White

Novi HTC-ovi pametni telefoni u kombinacijama Stratus White Remix s dvobojnom micro splash obradom te Graphite Gray Remix sa zlatnom micro splash obradom za modele Desire 630 i 825 te Graphite Grey i Solid Stratus White za Desire 530, svakom korisniku omogućuju potpuno osobno iskustvo.

HTC-ovi su dizajneri osmislili kućišta u dva tona boje, mobitelima dodali uzicu inspiriranu ručkama na torbi te ih obogatili s više od 25.000 tema kojima mijenjate boje i pozadine na zaslonu u skladu s omiljenim fotografijama.

 “HTC je svoj ugled izgradio spajajući vrhunski, vodeći dizajn i pametne značajke“, rekao je Chialin Chang, predsjednik divizije prodaje u kompaniji HTC te dodao: „No, za korisnike koji traže individualnost i mogućnost personalizacije, uz koje će njihov telefon postati i modni dodatak, trebali smo stvoriti nešto potpuno drugačije. Tako su nastali jedinstveni modeli Desire koje danas predstavljamo.“

Nije sve u dizajnu, vrlo je važan i zvuk. I dok je odabir glazbe vrlo individualna stvar, jedno je svima zajedničko – svi žele visoku kvalitetu zvuka. Desire 630 i 825 certificirani su za reprodukciju zvuka visoke rezolucije te dolaze s HTC-ovim revolucionarnim ozvučenjem BoomSound s tehnologijom Dolby Audio™. Zahvaljujući tome reprodukcija glazbe donosi četiri puta više zvučnih detalja u usporedbi s CD kvalitetom, što omogućuje bogatiji i dinamičniji zvuk. I Desire 630 i Desire 825 prodaju se s Hi-Res slušalicama koje pružaju vjerniju reprodukciju glazbe čim uključite telefon.

HTC Desire 530 - Dark Grey

HTC Desire 530 – Dark Grey

Procjena je da mladi tijekom života snime do 25.000 autoportreta, pa je za očekivati od pametnih telefona zadovoljavajuću kvalitetu fotografiranja. Vodeći se time HTC je ove telefone proizveo s prednjom kamerom rezolucije 5 MP te funkcijama automatskog i glasovnog okidanja (Auto Selfie i Voice Selfie), što vam omogućuje da snimite fotografiju bez fizičkog okidanja ili pritiska tipke. Integracija opcije Live Make-Up na modelima Desire 630 i 825 omogućuje vam mogućnost dorade lica, pa ćete uvijek izgledati odlično – baš kao i vaš telefon.

Jednaka pažnja i preciznost u izradi posvećeni su i stražnjoj kameri koja na modelu HTC Desire 530 dolazi u rezoluciji od 8 MP, odnosno 13 MP na modelima Desire 630 i Desire 825. U telefone je ugrađen i senzor BSI koji povećava količinu primljenog svjetla te omogućuje snimanje fantastičnih fotografija bez obzira na doba dana. Dodatne značajke, kao što su uzastopno okidanje ili snimanje panorame, omogućuju vam da zamrznete trenutak i stvorite pejsažne fotografije poput profesionalca, a aplikacija Google Photos bit će savršeno mjesto za pohranu vaših fotografija i videozapisa.

Uz telefon kojim se razlikujete od ostalih želite se i osjećati jednako dobro kako izgledate. To vam je omogućeno uz HTC Sensor Hub, značajku integriranu u Desire 825, koja vam omogućuje da pratite stanje svog organizma. Uvijek uključen, HTC Sensor Hub bilježi vaše aktivnosti, geste i kretnje, te stvara statistike u realnom vremenu koje se automatski mogu povezati s nekim od najpopularnijih zdravstvenih i fitness aplikacija uključujući Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking, te Google Fit.

Dostupnost

HTC Desire 530, 630 i 825 bit će dostupni diljem svijeta u trgovinama i online na htc.com, od ožujka 2016. Točan datum dolaska uređaja molimo provjerite na lokalnom tržištu.

Tagged under: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top