MWC2017: Alcatel predstavio Alcatel A3, Alcatel A5 LED i Alcatel U5

Na Mobile World Congressu u Barceloni, Alcatel je predstavio nove Android pametne telefone: Alcatel A3, Alcatel A5 LED i Alcatel U5.

Alcatel A3 

Alcatel A3 opremljen je 5-inčnim HD ekranom koji ima sustavom prepoznavanja otiska prsta a kako kažu iz Alcatela namijenjen je mladima.

Alcatel-A3

Alcatel A3 dolazi sa 4G LTE brzinama surfanja, procesorom sa 4 jezgre te kamerom od 5 megapixela smještenom s prijeda i 13 megapixela kamerom smještenom na zadnjoj strani Alcatela A3.

Alcatel A5 LED – prvi pametni telefon s interaktivnim svjetlećim LED kućištem

Alcatel s modelom A5 LED korisnika stavlja u ulogu glavnog kreatora koji personalizira svoj pametni telefon sa sjajnim nizom mogućnosti koje nude LED svjetla:

  • Osvijetlite svoj telefon različitim svjetlosnim upozorenjima za dolazne pozive, poruke, alarme i obavijesti društvenih mreža.
  • Osvijetlite svoj život pomoću različitih boja stvaranjem jedinstvenog LED indikatora, odaberite različitu temu za drugačiji izgled kućišta svaki dan.
  • Osvijetlite svoju glazbu uz light-show u ritmu omiljene pjesme, a ako želite prebaciti na sljedeći uzorak, samo protresite uređaj.

Alcatel-A5-LED

Alcatel A5 LED  daje veliko multimedijalno iskustvo. Ima brzu 4G LTE povezivost i octa-core procesor koji osigurava jednostavno učitavanje fotografija, igara i filmova na velikom 5,2-inčnom HD zaslonu.

ALCATEL A5 LED ima prednju kameru od 5MPix s bljeskalicom pa su selfie fotografije čiste i bistre čak i pri slabom osvjetljenju. Uređaj dolazi sa softverom za uređivanje fotografija lica za besprijekorne slike i softverom koji vam omogućuje pretvaranje selfie fotografija u personalizirane video isječke za dodatnu zabavu. Tu je i stražnja kamera od 8MPix sa dual-tone bljeskalicom. 

Alcatel U5 

Alcatel U5 opremljen je ekranom dijagonale 5 incha, a brza 4G LTE povezivost omogućuje jednostavan i besprijekoran video streaming.

Alcatel-U5

Alcatel U5 je među telefonima s najboljim izgledom na tržištu. Ima ergonomsko tijelo i tanak zakrivljeni rub. Njegovo stražnje kućište ima razrađenu mikro teksturu sa sofisticiranim završnim sjajem te okvir u živim bojama.

Alcatel U5 nudi Simple Mode način rada za brzi pristup često korištenim aplikacijama i Phone Guard aplikaciju za zaštitu uređaja. Ona omogućuje štednju baterije, povećanu efikasnost telefona i zaštitu telefona od virusa.

Predstavljeni telefoni bit će dostupni na europskom tržištu u drugoj polovici godine.

Tagged under: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top