Na hrvatsko tržište stiže novi pametni telefon – Coolpad

Na hrvatsko tržište u kolovozu stižu prvi Coolpad modeli pametnih telefona. Coolpad je četvrti po veličini proizvođač pametnih telefona te sedmi najveći brend pametnih telefona u svijetu. Jedan je od glavnih igrača na tržištu pametnih telefona još od 2003. godine.

Kroz svoje poslovanje i proizvode Coolpad se vodi filozofijom da su pametni telefoni način življenja te korisnicima omogućuje da prilagode uređaje sebi i svojoj osobnosti, pružajući tako svakome jedinstveno iskustvo. Coolpad uređaji postaju pravi osobni asistenti korisnika. Brojni korisnici prepoznali su Coolpad kao uređaj koji im pruža premium iskustvo, što je kompaniju svrstalo u sami vrh ionako napredne mobilne industrije.

Coolpad posjeduje više od pet tisuća patenata vezanih za različite mobilne aplikacije, bežičnu i LTE tehnologiju, telekomunikacije, tehnologiju dvostrukih SIM kartica i druga slična rješenja, što ga čini jednim od najvećih inovatora na tržištu pametnih telefona.

Koji će to Coolpad uređaji biti ponuđeni u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, ostat će tajna do zadnjeg trenutka. Korisnici mogu biti sigurni da ih očekuje vrhunski LTE uređaj, cool dizajn i cool cijena.

Coolpadovi pametni telefoni podređeni su potrebama korisnika, uz imperativ da sve znanstvene i tehnološke inovacije moraju odražavati strast brenda te energiju i osobnost korisnika. U svom poslovanju Coolpad stavlja velik naglasak na bežični prijenos funkcija te internetski sadržaj LeTV-a, koji predstavljaju veliki iskorak u načinu na koji se koriste uređaji i ukazuju na budućnost mobilne industrije.

Naime, prije mjesec dana najveći kineski video streaming servis LeTV (www.letv.com) na Hongkonškoj burzi je kupio dionice kompanije Coolpad LTD (www.coolpad.com) i to u vrijednosti od 350 milijuna američkih dolara. Na taj je način LeTV postao drugi najveći dioničar u tvrtki koja vrijedi milijarde, a dvije tvrtke povezale su svoje snage u tehnologiji i kreiranju sadržaja za korisnike. Bogati sadržaj LeTV-a, koji će uskoro biti dostupan na Coolpadovim uređajima, ubrzat će penetraciju na globalno tržište te pokazati potpuno novi način korištenja pametnih telefona. Ne samo da će krajnji korisnici moći koristiti pametne telefone kao televizijske prijemnike, već će sadržaj ove usluge postati još važnija komponenta pametnih uređaja.

Što mislite o Coolpadovom dolasku u Hrvatsku? Da li bi kupili Coolpad pametni telefon?

Podijelite s nama svoje komentare na našoj Facebook stranici fb.com/mobileplaceinfo 

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top