Najbolji pametni telefon za pod bor

Božić dolazi, i da se odmah razumijemo, svaki poklon je izvrstan ali ako je to pametni telefon, onda je po nama to savršen poklon. Odlučili smo vam olakšati potražnju i izdvojiti nekoliko top modela pametnih telefona s kojima nećete pogriješiti ukoliko ih odaberete za poklon svojim najdražima.

Naravno, prvo imajte na umu što osoba koju darivate koristi najviše na pametnom telefonu, ili ako je zaljubljenik u određeni brand, posebice ako je Apple, jer ćete teško Apple korisnika impresionirati novim Samsung Galaxy S5 pod borom, no ipak, možda i hoćete, tko zna, uvijek se možete izvuči na Djeda Božičnjaka. 🙂

Krenimo redom, odnosno slijedom koji se nama najviše sviđa. Prvi model koji će dobro služiti i u 2015. godini je HTC One M8, iako slabije kamere od konkurenata, ukupni dojam ovog pametnog telefona je čista petica, a uz to uskoro dobiva i novi Android 5.0 Lollipop. Nakon njega slijedi izvrsni Samsung Galaxy S5. Ovaj Galaxy može i pod vodu, a osim toga, jedan je od najprodavanijih top Android modela.

Test LG G3

Test LG G3

 

Ako pak volite LG, ili spajate dobar paket poklona, jedan LG televizor, onda uz njega ide i LG G3, koji nam se iznimno svidio na testu. Na kraju, Sony nudi izvrstan Xperia Z3, no još bolji je, Sony Xperia Z3 Compact, zato jer nosi sve što i veći Xperia Z3 no u manjim dimenzijama, što znači da bolje stane u džep. Za kraj, tu je Apple iPhone 6, nasljednik koji donosi mnogo novosti. No taj model birate samo za Apple fanove koji su stali na iPhone 5 ili iPhone 4S modelima.

Koji je po vama idealan pametni telefon za pod bor? Podijelite to s nama na Facebooku ili Twitteru.

Tagged under: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top