Najveće regionalno natjecanje u izradi video igara uskoro počinje

Preostalo je još samo 5 dana za prijave timova za Nordeus Hackathon 4,  iznimno zanimljiv, kreativan i inspirirajući događaj u regiji na kojem će se programeri  i dizajneri igara natjecati u izradi igara tijekom 24 sata pod pokroviteljstvom najusješnijeg regionalnog proizvođača igara Nordeusa.

Timovima je ostalo još svega pet dana vremena za prijave s krajnjim rokom do 24. studenog 2014. kako bi dobili priliku ući u odabrani krug natjecateljskih timova koje ove godine očekuje rekordan fond nagrada od 10 000 eura , mnoštvo zabave i posebno vrijednog stečenog iskustva tijekom ovog 24 satnog događaja.

Natjecanje će se održavati 13. prosinca 2014. u Beogradu, u prostorijama samog organizatora, Nordeus studija. Odabranim timovima Nordeus pokriva sve troškove puta i smještaja u Beogradu te im tijekom samog natjecanja osigurava svu potrebnu opremu i softver na lokaciji održavanja Hackathona.

Nordeus Hackathon

Prijave za Nordeus Hackathon 4  još su otvorene i mogu se obaviti isključivo putem službene internet stranice natjecanja na http://www.nordeushackathon.com

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top