Novosti iz Tele2 – Tele2 paketi s mobitelima i uređajima te najava nove 4G mreže

Tele2 je danas predstavio božićnu ponudu „Sve najbolje s Dalekog istoka” koja uključuje tri uzbudljiva pretplatnička paketa za sve postojeće i nove Tele2 korisnike. Svaki Tele2 božićni paket uključuje uređaj PlayStation po sjajnoj cijeni. Za Tele2 korisnike bonova tu je božićno izdanje Totalne tarife uz koje ide jedan od tri super modela mobitela.

Tri paketa s Dalekog istoka za Tele2 pretplatnike

Paket Yako Yaki uključuje božićno izdanje Mix tarife 75 s 500 minuta i 500 SMS poruka prema svim mrežama te 1,5GB podatkovnog prometa. Uz to, korisnici mogu odabrati pametne telefone, 5 inčni Samsung Galaxy Grand premijer LTE ili 5 inčni LG G4c LTE te popularni PlayStation 3. Sve ovo u paketu Yako Yaki možete imati za samo 150 kn mjesečno.

Paket Tatamata uključuje božićno izdanje tarife Revolucija s neograničenim minutama unutar mreže, 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničene SMS poruke prema svim mrežama i nevjerojatnih 3GB podatkovnog prometa. U paket je uključen vrhunski 5 inčni pametni telefon Samsung Galaxy A5 LTE te PlayStation®4 STAR WARS™ Battlefront™ 1TB s najnovijom igrom Star Wars: Battlefront kao poseban poklon. Sve to nalazi se u paketu Tatamata za samo 249 kn mjesečno. PlayStation®4 bit će dostupan od 19. studenog 2015. godine. Korisnicima su dostupni atraktivni paketi i bez uređaja PlayStation, po jeftinijim cijenama.

Tarifa i tri mobitela s Dalekog istoka za Tele2 korisnike bonova

Tele2 nudi i božićnu Totalnu tarifu s 2GB podatkovnog prometa i 100 posto bonus kuna za korisnike bonova. Totalna tarifa uključuje 1000 minuta i SMS poruka prema svim mrežama, kao i 2GB podatkovnog prometa za 49 kn te daje korisnicima 100 posto bonus kuna za svaku prvu mjesečnu nadoplatu bona od 25 kn i više u sljedeće dvije godine.

Kako bi dodatno razveselio svoje korisnike, Tele2 je pripremio tri mobitela koja dolaze uz božićnu Totalnu tarifu: Alcatel Pixi za 395 kn, Samsung Galaxy J1 za 695 kn i 5,5  inčna zvijezda Coolpad Modena za 895 kn.

Sve promocije vrijede do 31. prosinca 2015. godine ili do isteka zaliha, a Yako Yaki i Tatamata paketi idu uz pretplatnički ugovor u trajanju od 24 mjeseca.

Tele2 najavio pokretanje 4G mreže i ulaganje u postojeću 3G mrežu

Do sredine prosinca 2015. godine, Tele2 će dovršiti punu nadogradnju mreže koja je trajala devet mjeseci, iako je prvotno planirano da će trajati do dvije godine. Ova izuzetno brza nadogradnja ostvarena je ulaganjem nekoliko stotina milijuna kuna, koristeći usluge više od 500 vanjskih suradnika i uz povećanje broja zaposlenih za 25 posto.

Kvaliteta 3G mreže važna je jer većina korisnika još uvijek koristi uređaje koji podržavaju 3G mrežu i njima želimo osigurati kvalitetno korisničko iskustvo kakvo i očekuju od kvalitetne 3G mreže. Fokus nam je osigurati kvalitetnu 3G pokrivenost te ćemo do sredine prosinca omogućiti glasovnu uslugu za 99 posto populacije, 3G podatkovnu uslugu  za 97 posto populacije, dok će 3G podatkovnom uslugom biti pokriveno 98 posto autocesta u Hrvatskoj.

Nadalje, do kraja prvog kvartala 2016. godine, Tele2 planira predstaviti i 4G mrežu baziranu na vrhunskoj tehnologiji budućnosti s ciljem pružanja što bolje pokrivenosti za što veći broj korisnika u cijeloj Hrvatskoj. Korisnicima je važno da mreža ima široku pokrivenost od trenutka kad je pokrenuta. Tele2 4G mreža bit će osmišljena tako da korisnici gotovo svih 4G uređaja mogu dobiti potpuno 4G iskustvo.

S najboljim ljudima u kompaniji i jedinstvenom kulturom izazivača, nadogradili smo cijelu 3G mrežu i učinili je najmodernijom u Hrvatskoj u samo devet mjeseci“, izjavila je Malin Holmberg, izvršna potpredsjednica i direktorica tržišta Srednje Europe te predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska i zaključila: „Naše sljedeće obećanje je pokretanje 4G mreže s nacionalnom pokrivenošću u prvom kvartalu 2016. godine koja će Tele2 i korisnicima u Hrvatskoj omogućiti sveobuhvatno i potpuno 4G iskustvo“.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top