Samsung i Oculus predstavili Gear VR

Samsung je predstavio prvi model Gear VR za široku potrošnju. Najnovija verzija uređaja Gear VR je kompatibilna s dodatnim modelima pametnih telefona, uključujući Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 and S6 edge, uz pomoć čijih super AMOLED zaslona pruža kristalno jasnu boju, oštru sliku i izvedbu potrebnu za nevjerojatno iskustvo virtualne stvarnosti.

Samsung predvodi industriju u pružanju najkvalitetnijeg mobilnog iskustva, a prošlogodišnje predstavljanje Gear VR Innovator Edition dokaz je te predanosti – izjavio je JK Shin, predsjednik uprave i voditelj odjela IT i mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics i dodao – virtualnu stvarnost doživljavamo kao sljedeću računalnu platformu i presretni smo što smo se udružili s tvrtkom Oculus u stvaranju uređaja Gear VR kako bi postavili novi standard u mobilnoj virtualnoj stvarnosti i približili ovaj revolucionarni proizvod našim korisnicima.

Samsung Gear VR je 22 posto lakši od svoga prethodnika i ima ugrađenu pjenastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Dodatno, Gear VR ima i poboljšani zaslon osjetljiv na dodir, omogućavajući lakše korištenje prilikom uživanja u velikom izboru filmova, igranju igara, gledanju videozapisa s kutom gledanja od 360 stupnjeva kao i cjelokupnim paketom za unaprjeđenje korisničkog iskustva dostupnim za Gear VR.

U partnerstvu sa Samsungom smo redefinirali virtualnu stvarnost i stvorili najbolje mobilno iskustvo virtualne stvarnosti današnjice – izjavio je Brendan Iribe, izvršni direktor tvrtke Oculus i naglasio – pomoću uređaja Gear VR korisnici imaju priliku doživjeti nevjerojatno iskustvo, igrajući igre u virtualnoj stvarnosti s prijateljima, dijeleći videozapise s kutom gledanja od 360 stupnjeva, i proputovati cijeli svijet uz pomoć fotografija i videozapisa, što je tek mali dio onoga što je moguće s mobilnom virtualnom stvarnosti.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top