Samsung predstavio Galaxy A seriju pametnih telefona

Samsung je danas predstavio najnovije uređaje Galaxy A serije pametnih telefona. Nova Galaxy A serija dostupna je u dvije verzije, 5.2-inčni A5 i 4.7-inčni A3 pametni telefoni koje krasi poboljšana kamera kao i dodatne značajke koje će svakodnevni život korisnika učiniti jednostavnijim i lakšim.

Samsung svojim korisnicima uvijek želi osigurati najnaprednije proizvode na tržištu – izjavio je DJ Koh, predsjednik poslovnog sektora mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics i dodao –  Najnovija Galaxy A serija pametnih telefona tome je dokaz. Integrirali smo elegantan dizajn i napredne značajke koje su Galaxy korisnici zavoljeli kako bismo dodatno pružili dodatnu učinkovitost bez ugrožavanja stila.

Galaxy A serija pametnih telefona dolazi s metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom koja se oslanja na Samsungovo premium naslijeđe. Samsung Galaxy A serija pametnih telefona dolazi u četiri boje, uključujući Black Sky, Gold Sand, Blue Mist and Peach Cloud.

Tehnologija kamera sada omogućuje super-precizan autofokus, što rezultira jarkim i jasnim fotografijama, pa čak i kada su snimljene u slabim svjetlosnim uvjetima. Slikanje selfija također nikad nije bilo jednostavnije. Korisnici će moći dotaknuti bilo koji dio zaslona, kako bi snimili selfie visoke razlučivosti pomoću pomičnog okidača i upotrijebili zaslon kao prednju bljeskalicu za svijetle slike.

Kamera na Galaxy A seriji uređaja također nudi pojednostavljeno korisničko sučelje, omogućavajući korisnicima da brzo promijene načine i instant filtre za dodavanje efekata na slike. Korisnici također mogu koristiti određene načine rada kao što su Food Mode kako bi optimizirali i poboljšali boje i kontrast odabranih slika.

Galaxy A osmišljen je kako bi držao korak sa zahtjevima korisnicima i njihovim svakodnevnim životom te uključuje nekoliko voljenih značajki Samsungovog flagship uređaja Galaxy S7. Po prvi put Galaxy A serija uređaja donosi IP68 otpornost na vodu i prašinu, omogućavajući uređajima da izdrže kišu, znoj, pješak i prašinu kako bi ih korisnici u različitim uvjetima.

Produženi vijek trajanja baterije omogućuje korisnicima da ostanu duže povezani, dok im Fast Charging omogućuje da uređaj napune brže nego li ikada prije. Galaxy A serija uređaja također je opremljena s dvostranim USB Type-C utorom za jednostavnije povezivanje. Always on Display omogućuje korisnicima da lakše provjere ključne obavijesti bez da probude uređaj iz stanja mirovanja, što štedi vrijeme i bateriju. Povećana memorija i microSD podrška do 256GB omogućuje korisnicima da zabilježe i pohrane sadržaj bez da se brinu o skladištenju podataka. Galaxy A uređaji biti će dostupni u Europi početkom veljače.

Tagged under: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top