Samsung u Zagrebu otvorio premium centar podrške korisnicima

Tvrtke Samsung Electronics i MR servis, otvorile su danas u Zagrebu premium centar podrške korisnicima. Jedinstven centar post-prodajne podrške u ovom dijelu Europe, objedinjuje izložbeni salon, podršku i usluge servisa, smješten u gotovo 170 četvornih metara na adresi Ulica grada Vukovara 269D. Među dostupnim uslugama, svakako valja naglasiti i mogućnost popravka Samsung pametnih telefona, u svega sat vremena.

Višegodišnje iskustvo pokazalo je da je većina prijavljenih poteškoća s pametnim telefonima povezana s manjim softverskim problemima, koje je moguće ispraviti u manje od sat vremena. Siguran sam da ćemo, zahvaljujući suradnji s tvrtkom MR servis, našim korisnicima moći ponuditi sasvim novu razinu usluge i korisničke podrške – naglasio je Min Ho Bae, voditelj servisa u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.

U razgovoru s korisnicima, Samsung je prepoznao potrebu za upravo ovakvim centrom post-prodajne podrške, u kojem će svi zainteresirani, na jednom mjestu, moći vidjeti i isprobati najnovije uređaje u ponudi tvrtke. Postav izloženih uređaja uključuje i najnovije televizore, uređaje za digitalno oglašavanje, ali i dodatke telefonima kao što su Gear VR naočale za virtualnu stvarnost ili pametni satovi i drugo.

Korisnici će, dok čekaju na popravak telefona, u sklopu Samsung Customer Service Plaze moći predahnuti u zabavnoj zoni za djecu i odrasle.

MR servis, kao jedan od najvećih servisa informatičke opreme i potrošačke elektronike u Hrvatskoj, prepoznao je segment pametnih telefona kao jedno od područja sa izuzetno velikim potencijalom na koje bi mogli proširiti svoje poslovanje. Partnerstvo sa Samsungom na ovom projektu nam se pokazalo kao izrazito zanimljivo i iz perspektive što do sada nismo nudili takav nivo usluge kroz svoje poslovanje. Vjerujemo da će ovaj premium centar opravdati sva naša očekivanja iz razloga što je to nešto potpuno novu na Hrvatskom tržištu i nudi usluge iznad tržišnog standarda, a objedinjuje profesionalnu prodajnu i post-prodajnu podršku za korisnika na jednom mjestu – zaključio je Davor Sever, direktor MR servisa.

Samsung Electronics i MR servis će, za korisnike koji žele naučiti više, organizirati i kratke tečajeve i radionice, kako bi mogli dodatno iskoristiti mogućnosti koje nude ovi inovativni uređaji.

Samsung Customer Service Plaza u brojkama:

  • Ulica grada Vukovara 269D, Zagreb;
  • Radno vrijeme – od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 16 sati;
  • Površina – gotovo 170 četvornih metara;
  • 18 zaposlenih servisnih stručnjaka;
  • Četiri informativno-edukativne zone, u kojima korisnici mogu isprobati i naučiti više o Samsung televizorima, pametnim telefonima, nosivim uređajima i raznovrsnim dodacima za uređaje.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top