Sony predstavio Sony Xperia E4g

Ranije ovog mjeseca Sony Mobile predstavio je Sony Xperia E4. Danas Sony predstavlja uzbudljiv Xperia E4g smartphone koji se odlikuje jednostavnošću uporabe i moćnim performansama baterije te brzom 4G LTE povezivošću. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Xperia E4 nudi velik broj vrhunskih karakteristika koje korisnici očekuju od Sony smartphonea srednje kategorije. Xperia E4g ima jednaku kvalitetu i jednostavnost korištenja uz super-brzu 4G LTE povezivost,” izjavio je Tony McNulty, podpredsjednik i direktor odjela upravljanja poslovanjem u Sony Mobile Communications. „Uz jednostavno podešavanje i nenadmašnu bateriju koja traje do dva dana, smatramo da oba modela pružaju vrijednost za sve one koji žele vrhunsku Sony tehnologiju koju se najčešće povezuje samo s vrhunskim smartphoneima.”

Snimanje fotografija je vrlo jednostavno: zahvaljujući funkciji prepoznavanja scene (Auto Scene Recognition) telefon će automatski prepoznati i optimizirati postavke snimanja. Funkcija može prepoznati do 52 scenarija pa ćete snimiti vrhunske fotografija gdje god se nalazili. Također uz pomoć NFC-a možete podijeliti svoje fotografije samo jednim dodirom.

Xperia E4g ima Sonyjev minimalistički Android izgled, no ima i Simple Home sučelje s većim ikonama i svim vašim omiljenim aplikacijama na jednom zaslonu, a one koje vam nisu potrebne su uredno spremljene u mape – što je savršeno ako vam je draže koristiti vaš smartphone za specifične funkcije.

Xperia E4g je spreman za 4G LTE – što znači da možete uživati u najbržim vijestima i informacijama, pronaći svoj put pomoću karata, provjeriti i poslati e-mail, poslati fotografije prijateljima i obitelji u sekundi i uživati u besprijekornom streamingu glazbe u pokretu.

 

Sonyjevi najnoviji smartphonei poznati su po nenadmašnom trajanju baterije. I Xperia E4g također ima snažnu 2300mAh bateriju koja traje do dva dana, što eliminira potrebu za čestim punjenjem. Ako to nije dovoljno, jedan klik aktivira STAMINA način rada za regulaciju upravljanja energijom i Ultra STAMINA način koji će produžiti rad vašeg telefona uz osnovnu funkcionalnost i do tjedan dana.

Xperia E4g ima 1,5 GHz četverojezgreni procesor koji jamči fluidan i brz rad, što znači da možete istovremeno pokrenuti više aplikacija, surfati internetom i streamati videozapise.

Uređaj će biti dostupan od travnja po preporučenoj cijeni od 1.149,00 kn.

 

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top