Tele2 omogućio plaćanje na Google Play bez kreditne kartice

Tele2 je danas u Zagrebu predstavio novu uslugu za korisnike Tele2 na hrvatskom tržištu koja omogućuje kupovinu na Google Play marketplaceu bez plaćanja kreditnim karticama. Kako kažu iz Tele2 a prenose kolege iz Netokracije, ako želite kupiti dodatni sadržaj na Google Play marketplaceu, dovoljno je povezati Tele2 račun (broj mobitela) i Google račun s kojim ste podesili svoj Android pametni telefon. Antun Glavica, voditelj projekta Tele2 tima izjavio je: “Ovime dajemo odgovor na sve osobne i poslovne potrebe Tele2 korisnika koji na jednostavan i siguran način, jednim pokretom prsta, mogu kupovati nove igre, fitness aplikacije, filmove, poslovna rješenja, časopise i još mnogo toga.”

Tele2 je istaknuo kako mu je sigurnost njegovih korisnika najvažnija, pa je tako zaštitio korisnike i u slučaju da izgube mobilni telefon. Naime svaka kupovina se ne događa automatski, već ju je potrebno autorizirati otiskom prsta ili lozinkom. Ako korisnik ima više Android uređaja, autorizacija je potrebna za svaki pojedini uređaj zasebno, kao i ako ima više korisničkih računa.

Također, Tele2 omogućuje i postavljanje mjesečnog i transakcijskog limita koji će dodatno upozoravati korisnika na potrošnju a maksimalni iznos pojedine transakcije je 150 HRK dok je ukupni mjesečni 400 HRK.

Ova usluga od danas je dostupna svim korisnicima Tele2.

 

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top