Test Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear, još jedan pametni sat. I dalje nas iznenađuje činjenica da smo počeli testirati satove (Test Sony SmartWatch 2), sigurno to nismo imali u planu kad smo pokretali portal.

Stoga, Galaxy Gear donosi ekran dijagonale 1.6 incha i 320 x 320 px rezolucije te AMOLED tehnologije. U realnim uvjetima, ekran je kristalno jasan, cak i pri jakom osvjetljenju.

Uz to Galaxy Gear skriva procesor radnog takta 800 Mhz i 512 MB RAM-a. Baterija kapaciteta 315mAh je dovoljna, iako bi mogla biti i nešto veća. Ne zaboravimo i kameru od 1.9 megapixela, sposobnu i snimati u 720p rezoluciji, no u duljini od 15 sekundi. Galaxy Gear dolazi sa 4 GB memorije.

Prvi dojam koji Galaxy Gear ostavlja je vrlo ekskluzivan. Iako nam ova žuta boja nije sjela, crna boja remena je vrlo lijepa. Osim sto je gadget, Galaxy Gear je i sat kojeg se nećete sramiti pokazati. Nismo stručnjaci u ocjenjivanju dizajna satova no u usporedbi sa Sony SmartWatch 2, Galaxy Gear je ljepši, sto i mora opravdati većom cijenom.

Zaključak

Kupujete sat? Planirate potrošiti oko 2.500 kn? Imate Galaxy model (S4, Note 3…)?

Onda je Galaxy Gear idealno rješenje za vas. Posebice ako želite biti opaženi u društvu, primjerice kao James Bond koji fotografira ili razgovara na svoj sat, sto je ponekad vrlo praktično (u automobilu). E sad, dolazimo do straha, Google naočale nam dolaze, stoga ako ćemo imati sve u vidnom polju, pitamo se sto će nam ručni sat? Ipak, ručni sat je preživio razne tehnološke revolucije, i postao modni dodatak, a to Galaxy Gear zasigurno je.

Galaxy Gear nije potreba, no ako volite ovakve stvari, preporučamo! Baterija će vam trajati oko 1.5 dan i to je jedina veća mana koju smo primijetili, kao i nekompatibilnost s drugim Android pametnim telefonima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top