Test Sony Xperia S

Sony Xperia S je jedan od onih smartphonea koje želite testirati ali zapravo ne znate sto očekivati. Sony Ericsson je postao Sony, i kao takav, nastavio je tradiciju Xperia obitelji. Ime je ostalo isto, no sve je ostalo različito.

Sony Xperia S je sasvim novi smartphone,jako je malo Ericssona u novoj Xperiji S a čak je i pakiranje drugačije, odnosno vise Sonyevo nego Ericssonovo.

Sam dizajn ne skriva povezanost s drugim Sonyevim produktima (Bravia, PlayStation itd.) no čini nam se kako to Sony ne želi, on želi unificiranost i uniformiranost, na kraju krajeva Apple je dokazao kako je to dobar put.

Dvojezgreni Qualcomm MSM8260 Snapdragon Scorpio radnog takta 1.5 GHz, Adreno 220 i 1 GB radne memorije govori kako je ovo pravi 2012. model Androida. Nažalost nema još zadnju verziju Android 4.0 Ice Cream Sandwich, no prema Sony-evim navodima, taj update dolazi kako mi pišemo ovaj test. Najimpresivniji dio Xperije S je LED LCD ekran dijagonale 4.3 incha i HD 720 x 1280 pixela rezolucije potpomognut Sony Mobile Bravia. U nastavku pogledajte nas video pakiranja te video recenziju Sony Xperia S.

Autor ovog testa je također napisao i opširan test Sony Xperia S za mobil.hr koji mozete pročitati na ovom linku: http://sony.mobil.hr/Xperia_S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top