Test Sony Xperia T

Bond, James Bond, ovako najlakše možemo predstaviti Sony Xperia T smartphone s kojim se družimo već neko vrijeme. Svoju premijeru je imao u rukama Daniela Craiga kao Bond smartphone.

Sony je na tržište predstavio Xperiu T kao osvježenje top klase smartphonea i kao zamjenu za Xperiu S. Prema hardwareu, on je zbilja top smartphone, Snapdragon S4 chipset, 13 megapixelna kamera, 720 x 1280 pixela rezolucija ekrana (HD), 1 GB RAM memorije i snimanje videa u Full HD (1080p) rezoluciji sa 30 sličica po sekundi.
Teško mu je naci manu na papiru,a i u koristenju uređaja. Sony iako nema brojke kao Samsung i dalje ozbiljno grize tržišni kolac i traži svoje mjesto pod suncem, i to s vrlo kvalitetnim smartphoneima.

Ako bi nas pitali koja je mana Xperie T, odmah bi vam odgovorili, to je isporučivanje s Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich verzijom a ne JellyBean koja dolazi uskoro s updateom.

Trenutni konkurenti na tržištu su mu HTC One X, Samsung Galaxy S III, LG Optimus G, a rekli bismo i Nokia Lumia 920 u Windows Phone svijetu.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top