Test Sony Xperia U

Sony Xperia U novi je član Xperia obitelji. Imali smo je prilike preko vikenda ekskluzivno testirati i s vama podijeliti dojmove.

Sony je od kupovine Ericssona i rebrandingom u Sony napravio mnogo toga. Promijenio pakiranje, dizajn i približio Sony smartphoneove ostalim Sony proizvodima. Da li je to dobro? Tržište i vrijeme će pokazati, nama se sviđa.

Sony Xperia U novi je model Xperija obitelji, prema dimenzijama i opremi, biti će financijski dostupan širokim masama, dok flagship Sony-a i dalje nosi Sony Xperia S koju smo imali prilike testirati prije nekoliko mjeseci.

Xperia U krije novi 1 GHz STE U8500 Dual Core procesor i 512 MB RAM-a. Vrlo dobre specifikacije u komponirane sa Sony Mobile Bravia ekranom dijagonale 3.5 incha,zaštičenog mineralnim staklom i 5 megapixelna kamera s LED bljeskalicom koja je sposobna snimati 720p HD video.

Opis obećava, a i sam rad s Xperia U obećava. Fluidan rad i lijepo korisničko sučelje i dalje su prisutni na Xperia modelima. Sony Xperia U dolazi u kučištu čvrstih i kvalitetnih materijala te vrlo dobro lezi u ruci. Ekran nije toliko mali koliko smo mislili prema specifikacijama i zapravo idealan je sputnik u džepu, posebice jer je težak svega 110 grama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top