U Zagrebu predstavljeni Alcatel OneTouch IDOL 3 i WATCH

Na press konferenciji u Zagrebu, Mobis electronic, zastupnik tvrtke Alcatel, predstavio je dva nova zanimljiva noviteta domaćem tržištu, novi Alcate OneTouch IDOL 3 pametni telefon i OneTouch WATCH pametni sat. Pripćenja prenosimo u cijelosti kao i fotografije.

Alcatel OneTouch IDOL 3

ALCATEL ONETOUCH, jedan od svjetski najbrže rastućih brandova pametnih telefona, za novo lansirani IDOL 3 osvojio je 4 nagrade na MWC 2015. IDOL 3 dolazi s najboljim komponentama i softverom u kategoriji, a razvijen je s partnerima koji su lideri u svojim područjima.

IDOL 3 je 100% reverzibilan pametni telefon koji je osvojio mnoge globalno prestižne nagrade: Pick MWC 2015 by Mashable, Android Authority , Android Central Best of MWC 2015 by Know Your Mobile. “Primanje ove nagrade na MWC 2015 još je jedan veliki uspjeh za ALCATEL ONETOUCH”, rekao je Dan Dery, direktor marketinga tvrtke. ”Premium značajke IDOLA 3 mogu konkurirati najboljima u industriji, ali za razliku od konkurencije Alcatel to nudi po prihvatljivoj cijeni tako da nam je ovo priznanje spektakularno“.

 IDOL-3-PressPack-Screen

Ultra tanki pametni telefon dostupan je u dvije veličine, 4.7″ i 5.5″. Dolazi s dva hi-fi zvučnika i stražnjom kamerom od 13 megapiksela. Model 4.7 ima quad-core procesor i HD zaslon dok model 5.5″ ima okta-core procesor i HD zaslon. Oba modela nude 4G LTE povezivost. Obje verzije koriste Andriod L verziju operativnog sustava. Idol 3 – simetričan dizajn za potpunu reverzibilnost.

IDOL 3 ponosan je na nagrađivani JBL audio sustav s dva prednja zvučnika i Clari-Fi tehnologijom, Technicolor Color Enhance tehnologiju te 13-Mpix stražnju kameru sa senzorom nove generacije. Novi ALCATEL ONETOUCH pametni telefon IDOL 3 proizvod je s najboljim komponentama i  softverom u svojoj klasi te je dizajniran u suradnji s partnerima koji su lideri u svojim područjima. Kao ekskluzivna značajka IDOL 3 modela može se navesti njegova stopostotna reverzibilnost: korisnici ga mogu primiti i naopačke, a korisničko sučelje IDOL-a 3 automatski će se prilagoditi.

ALCATEL ONETOUCH IDOL 3, 4.7” – tamno sive boje dostupan je u Mobis prodavaonicama po cijeni od  1.999,00 kn (Iblerov trg 2, Heinzelova ulica 96, www.mobis.hr) te u mnogim drugim prodavaonicama mobilnih uređaja i opreme diljem Hrvatske.

ALCATEL ONETOUCH IDOL 3, 5.5” – tamno sive boje biti će dostupan od tj.25 u Mobis prodavaonicama po cijeni od  2.599,00 kn (Iblerov trg 2, Heinzelova ulica 96, www.mobis.hr) te u mnogim drugim prodavaonicama mobilnih uređaja i opreme diljem Hrvatske.

Alctatel OneTouch WATCH

Lansiranjem WATCHA-a, ALCATEL ONETOUCH najnoviju tehnologiju stavlja na raspolaganje velikom broju potrošača. Nudeći WATCH po nižoj cijeni od konkurencije, brand pametnih telefona implementirao je stručni dizajn kako bi ponudio proizvod  koji ispunjava zahtjeve onih koji traže izgled tradicionalnog sata.

Alcatel OneTouch Watch

“Naziva se  nosivim, pa smo htjeli napraviti nešto što će biti užitak nositi”, rekao je Dan Dery , direktor marketinga tvrtke Alcatel ONETOUCH.Prednja i bočna strana su tanke, kao tradicionalni sat, ali ima multi-funkcionalnost pametnog sata.”

Dostupan u više stilova – sportski tamno crveni/vulkansko crni, ženstveni skroz bijeli, klasični krom/tamno sivi i elegantni metalnio-bijeli – ALCATEL ONETOUCH WATCH sadrži materijale kao što su brušeni krom, mikro-teksturirana smola i bijeli nehrđajući čelik. Navedena raznolikost osigurava da će se WATCH svidjeti i muškarcima i ženama, demonstrirajući tako predanost ALCATEL ONETOUCH brige o tome da na tržište plasira proizvode koji ispunjavaju svačije potrebe.

Uz to što nudi mogućnost izbora i stila, WATCH također nudi višestruke fitness funkcije i spajanje na Android i iOS pametne telefone putem Bluetootha.

ALCATEL ONETOUCH WATCH biti će dostupan u prodavaonicama Mobis electronica i partnera. Na hrvatsko tržište stiže tijekom lipnja, a biti će dostupan u crno-crvenoj varijanti.

Tagged under: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top