Recenzija: EA Sports UFC Mobile

UFC Mobile koju je izdao Electronic Arts nas je iznimno zainteresirao, posebice jer pratimo UFC, stoga igra s tematikom mma i samog UFC-a nije mogla proći bez posebne recenzije. UFC Mobile je dostupan za iOS (download link) i Android (download link) uređaje te je besplatan za preuzimanje.

UFC mobile Android

Nakon što preuzmete igricu, naša odgovornost prestaje. Naime ovo je po nama jedan od najboljih mobilnih naslova trenutno. Igra je jednostavnim rječnikom, jako zarazna, posebice ako ste UFC fan. Jednostavno ovu igru ne igrate samo s jednom borbom, već vrlo brzo možete zaboraviti na vrijeme.

UFC Mobile borci

Kao što smo napomenuli, igra je besplatna, no postoji in game purchase, odnosno, unutar igre možete kupovati zlatnike (Gold) i tako brže napredovati sa svojim igraćem. Princip je jednostavan, nakon svake borbe dobivate srebrnjake (Silver), s njima kupujete pakete s kojima trenirate svog borca, što je viši Level borac, to se bolje bori.

UFC mobile karijera

Također u igri imate sve težinske kategorije UFC-a, od lightweight do heavyweight. Nažalost nema ženskih boraca, iako smo poželjeli se boriti s Rondom Rousey. Kroz karijerni način igre, penjete se po UFC ljestvici i borite s vrlo poznatim i prepoznatljivim borcima. Ono što ovu igru čini posebno je igrivost. Iako smo jako skeptični prema mobilnim igrama, posebice radi upravljivosti, moramo priznati EA-u da su je napravili izvrsno, upravljanje borcima i same borbe su savršene.

UFC Mobile borba

Od direkata, aperkata, udarca nogu, do partera. Borbu možete završiti kao i u stvarnom UFC-u, tipičnim nokautom, ili pak natjerati protivnika u parteru na predaju. Osim karijernog načina igranja, imate i tzv. live evente u kojima imate priliku boriti se protiv trenutnih boraca u nadolazećim eventima, tako zapravo UFC usput promovira i svoje događaje, odnosno evente.

Pogledajte naš kratak video igre:

Da li je preporučujemo? Da, ovo je uvjerljivo najbolja sportska igra koju smo igrali na mobilnom uređaju. Stoga, skinite je, budite oprezni, igra je zarazna. 🙂

Zanima nas što vi igrate?

Podijelite s nama svoje komentare na našoj facebook stranici fb.com/mobileplaceinfo 

 

Tagged under: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top