Blagdanski vodič za kupovinu pametnog telefona

Stižu nam blagdani a s njima i za mnoge kraj ugovorne obveze i produljenje iste. Stoga, donosimo vam kratki pregled ponude domaćih mobilnih operatera – Tele 2 , bonbon, Vip i T-Mobile.

Tele 2

Prvi na redu je Tele 2 i Božićna akcija u kojoj pri kupovini pametnog telefona dobivate jedan dodatni – Noa C25. Prvo fokus na one koje kupujete.

U ponudi za 119 HRK mjesečno, između Samsunga i LG-a, odabrali smo LG L90 iz razloga sto LG L90 u odnosu na Samsung Galaxy Grand Neo ima veću rezoluciju na nešto manjem ekranu – 4.7 incha vs 5.01 incha, odnosno 540 x 960 pixela vs 480 x 800 pixela. Također LG ima prednost u opcijama povezivanja, dolazi sa NFC-om i infracrvenim izlazom.

LG L90

Također LG ima nešto bolju kameru i mogućnost snimanja 1080p HD videa u 30fps-a, dok Samsung ima samo 720p rezoluciju video snimanja. Procesori su isti, kao i 1 GB RAM memorije, no baterija na LG-u je većeg kapaciteta.

U ponudi za 199 HRK mjesečno, imate jednu jedinu opciju, Samsung Galaxy S4, mislimo da nema potrebe dalje donositi obrazloženje zašto je to dobra kupovina. Najbolje je da pročitate naš test Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4

U ponudi za 149 HRK mjesečno, imate dvije opcije, Zopo ili Huawei, gdje smo mi odabrali Zopo ZP1000, iako na prvi pogled no name, radi se o vrlo kvalitetnom i lijepo dizajniranom 5 inchnom pametnom telefonu koji za razliku od Huawei možda nema NFC, microSD memorijski utor ili brand name, ipak nudi izvrsne performanse, kvalitetan ekran, i za tu cijenu jedan je od best buyeva.

Zopo Zp1000

Noa C25 je jedan od jeftinih pametnih telefona, koji dolazi u ovoj ponudi kao gratis. Idealan će biti za mlađeg člana obitelji.

Noa C25

bonbon

Kod bonbona nismo još pronašli posebnu ponudu, no bonbon ima kako i oglašava, najjeftiniju ponudu iPhone 6 na tržištu.

bon bon ponuda

Vip

Vip je odlučio novim korisnicima (koji prelaze sa drugog operatera) ponuditi Bez granica tarifu na ugovor od 24 mjeseci uz značajne popuste. Samu ponudu možete pogledati kod Vipa.

Na izbor su vam izvrsni top pametni telefoni, Samsung Galaxy S4 mini 19 HRK, Samsung Galaxy S5 699 HRK, Nokia Lumia 630 9 HRK, HTC Desire 510 19 HRK, LG G2 19 HRK.

Vip blagdanska ponuda

Teško nam je iz ovakve ponude izdvojiti jedan, stoga koji god odabrali, nečete pogriješiti.

T-Mobile

T-Mobile se na svom webshopu odlučio na par izvrsnih pametnih telefona. Cijelu ponudu možete pronaći na ovom linku – Blagdanska ponuda za pretplatnike.

Izdvojili bi Samsung Galaxy S5 mini sa 16GB memorijskom karticom za 198 HRK jednokratno i 100 HRK mjesečno na rate. Veći brat Samsung Galaxy S5 dolazi sa cijenom od 998 HRK jednokratno plus 100 HRK mjesečno na rate.

T-Mobile blagdani 2014

 

Tu su još HTC Desire 610 Blue po cijeni od 198 HRK jednokratno plus 40 HRK mjesečno, Huawei Ascend G6 LTE s istom cijenom kao i HTC. Zadnji je Sony Xperia Z3 Compact, po nama best buy u ovoj ponudi s cijenom od 598 HRK jednokratno i 100 HRK mjesečno.

Kako smo dosta rano objavili ovaj članak, preporučamo vam da još malo pričekate,i negdje u zadnjem tjednu prije Božiča odaberete najbolju ponudu za vas.

Naš savjet je da izračunate sve, koliko će vas koštati uređaj na 2 godine i sama tarifa. Budite oprezni a ukoliko vam možemo kako pomoći, javite nam se na fb.com/mobileplaceinfo ili na twitter.com/mobileplaceinfo.

Tagged under: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top