Ekskluzivan dodatni sadržaj na dar korisnicima pametnih telefona Samsung Galaxy Note 4

Samsung u suradnji s 24 vodeća svjetska pružatelja mobilnih sadržaja i usluga, nudi vlasnicima uređaja Samsung Galaxy Note 4 ekskluzivne prepaid pakete ili ponude i pretplate s popustom. Ovaj se paket sastoji od poslovnih, kreativnih i zabavnih aplikacija, posebno prilagođenih korištenju na velikom ekranu Galaxy Note 4 te koristi sve prednosti S Pen olovke.

U Hrvatskoj su kao dar korisnicima dostupne mnoge aplikacije, kao što su TripAdvisor, NYTimes – Breaking News, Bloomberg, Businessweek+ s mogućnošću besplatnog korištenja u trajanju od godine dana, zatim Toon Goggles, Workout Trainer, The Wall Street Journal, Pocket, RealPlayer Cloud, Hancom Office 2014, Life360 for Note 4, 100% Games, Diddeo, ArtRage, Autodesk SketchBook for Galaxy, Parallels Access, Magisto Video Editor & Maker, AmpliTube LE, OnLive i CameraAce-Photo Slideshow za Note 4.

Samsung Galaxy Note 4 evolucija je u Samsungovoj jedinstvenoj Note kulturi i jača vodeću poziciju tvrtke kao najnapredniji mobilni uređaj na tržištu, rečeno je prilikom predstavljanja dodatnih sadržaja. Olovka S Pen dodatno je unaprijeđena i omogućava još jednostavnije korištenje i povećanu produktivnost. Uređaj pruža najbolje osnovne funkcije, uključujući izuzetan Quad HD Super AMOLED zaslon od 5.7 inča koji poboljšava iskustvo multitaskinga, napredan sustav kamere i brzo punjenje.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top