mobile-place.info

PoĆØetna arrow Software arrow Symbian arrow Microsoft Communicator Mobile aplikacija za Nokiju
Microsoft Communicator Mobile aplikacija za Nokiju | Ispis |  E-mail

Microsoft Coomunicator Mobile vec je dugo vrijeme prisutan na Windows Mobile smartphone uredjajima, no od danas, biti ce dostupna i korisnicima Nokija smartphonea. Microsoft i Nokia predstavili su prvu aplikaciju koja je plod saveza na podruĆØju mobilne produktivnosti: Microsoft Communicator Mobile za Nokia ureĆ°aje. Ovaj novi klijent za unificiranu komunikaciju povezuje se izravno s komunikacijskim sustavom tvrtke kako bi mobilna suradnja postala jednostavnija. Vlasnici brojnih Nokijinih pametnih telefona Eseries baziranih na Symbianu veƦ danas mogu preuzeti englesku verziju s Nokijinog Ovi Storea, mjesta na kojemu je najjednostavnije doƦi do sadržaja za Nokia ureĆ°aj.

 

Naš savez s Nokijom ima za cilj ponuditi produktivno iskustvo Officea milijunima ljudi diljem svijeta koji koriste Nokia pametne telefone“, kaže Kirt Debique, General Manager u Microsoftu. „Današnje predstavljanje aplikacije Communicator Mobile za Nokiju sjajan je poĆØetak ispunjavanja naše zajedniĆØke vizije“.

Aplikacija Microsoft Communicator Mobile omoguƦuje korisnicima provjeru dostupnosti kolega i uspostavu najboljeg naĆØina komunikacije, od IM-a, elektronske pošte, sms-a do telefonskog poziva. Imena i statusi kolega ugraĆ°eni su izravno u kontakte ureĆ°aja što omoguƦuje ažuriranje dostupnosti, zapoĆØinjanje i ukljuĆØivanje u instant razmjenu poruka te uspostavu poziva izravno s kartice kontakata.

Ova aplikacija doista nudi puno uĆØinkovitiji naĆØin rada s drugima, buduƦi da možete vidjeti je li netko zauzet ili dostupan te koji je najbolji naĆØin uspostave komunikacije s tom osobom“, kaže Ukko Lappalainen, potpredsjednik Nokije. „TakoĆ°er zadovoljava sve poslovne zahtjeve: lako se implementira, sigurna je, poznata i pouzdana“.

Aplikacija je prvi opipljiv proizvod saveza dvaju tvrtki objavljenog prošlog kolovoza, što je bilo prvi puta da se ijedna od tih kompanija odluĆØila za suradnju takve prirode i razmjera. Od tada kompanije suraĆ°uju na dizajnu i razvoju novih rješenja te zajedniĆØki nastupaju na tržištu vezano za proizvode koje otprije dijele.

"Kao dio našeg napora za konstantnim poveƦanjem objedninjenih komunikacijskih rješenja, želimo proširiti suradniĆØke dobrobiti Microsoft Communicator Mobile-a na Nokijine ureĆ°aje“, kaže Scott Petty, direktor Vodafone Group Business Services. „Communicator Mobile nudi sjajan potencijal za našu široku koroprativnu bazu klijenata koji su veƦ razvili Communicator za desktop i sada žele proširiti tu postojeƦu infrastrukturu na mobitele“.

 „Sami testiramo sve potencijalne proizvode i vrlo smo zadovoljni internim reakcijama i poveƦanjem produktivnosti koje smo iskusili koristeƦi aplikaciju Microsoft Communicator Mobile“, kaže Roger Wüthrich-Hasenböhler, izvršni potpredsjednik u Swisscomu / Webcall.Suradnja ovih dviju tvrtki zaista nam pomaže u ispunjavanju potreba naših korisnika“.

Ova nova aplikacija, isprva dostupna samo za ureĆ°aje Nokia E72 i Nokia E52, nastavak je Nokijina prethodnog rada na optimiziranju izravnog pristupa elektronskoj pošti i drugim osobnim podacima s aplikacijom Microsoft Exchange ActiveSync. Tvrtke u buduƦnosti planiraju isporuĆØivati predinstaliranu aplikaciju Communicator Mobile za Nokiju na odabranim Nokijinim pametnim telefonima te podršku za dodatne ureĆ°aje, ukljuĆØujuƦi i nedavno najavljen ureĆ°aj Nokia E5.


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Urešuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeęa »