mobile-place.info

Početna arrow Software arrow Symbian arrow Microsoft Communicator Mobile aplikacija za Nokiju
Microsoft Communicator Mobile aplikacija za Nokiju | Ispis |  E-mail

Microsoft Coomunicator Mobile vec je dugo vrijeme prisutan na Windows Mobile smartphone uredjajima, no od danas, biti ce dostupna i korisnicima Nokija smartphonea. Microsoft i Nokia predstavili su prvu aplikaciju koja je plod saveza na području mobilne produktivnosti: Microsoft Communicator Mobile za Nokia uređaje. Ovaj novi klijent za unificiranu komunikaciju povezuje se izravno s komunikacijskim sustavom tvrtke kako bi mobilna suradnja postala jednostavnija. Vlasnici brojnih Nokijinih pametnih telefona Eseries baziranih na Symbianu već danas mogu preuzeti englesku verziju s Nokijinog Ovi Storea, mjesta na kojemu je najjednostavnije doći do sadržaja za Nokia uređaj.

 

Naš savez s Nokijom ima za cilj ponuditi produktivno iskustvo Officea milijunima ljudi diljem svijeta koji koriste Nokia pametne telefone“, kaže Kirt Debique, General Manager u Microsoftu. „Današnje predstavljanje aplikacije Communicator Mobile za Nokiju sjajan je početak ispunjavanja naše zajedničke vizije“.

Aplikacija Microsoft Communicator Mobile omogućuje korisnicima provjeru dostupnosti kolega i uspostavu najboljeg načina komunikacije, od IM-a, elektronske pošte, sms-a do telefonskog poziva. Imena i statusi kolega ugrađeni su izravno u kontakte uređaja što omogućuje ažuriranje dostupnosti, započinjanje i uključivanje u instant razmjenu poruka te uspostavu poziva izravno s kartice kontakata.

Ova aplikacija doista nudi puno učinkovitiji način rada s drugima, budući da možete vidjeti je li netko zauzet ili dostupan te koji je najbolji način uspostave komunikacije s tom osobom“, kaže Ukko Lappalainen, potpredsjednik Nokije. „Također zadovoljava sve poslovne zahtjeve: lako se implementira, sigurna je, poznata i pouzdana“.

Aplikacija je prvi opipljiv proizvod saveza dvaju tvrtki objavljenog prošlog kolovoza, što je bilo prvi puta da se ijedna od tih kompanija odlučila za suradnju takve prirode i razmjera. Od tada kompanije surađuju na dizajnu i razvoju novih rješenja te zajednički nastupaju na tržištu vezano za proizvode koje otprije dijele.

"Kao dio našeg napora za konstantnim povećanjem objedninjenih komunikacijskih rješenja, želimo proširiti suradničke dobrobiti Microsoft Communicator Mobile-a na Nokijine uređaje“, kaže Scott Petty, direktor Vodafone Group Business Services. „Communicator Mobile nudi sjajan potencijal za našu široku koroprativnu bazu klijenata koji su već razvili Communicator za desktop i sada žele proširiti tu postojeću infrastrukturu na mobitele“.

 „Sami testiramo sve potencijalne proizvode i vrlo smo zadovoljni internim reakcijama i povećanjem produktivnosti koje smo iskusili koristeći aplikaciju Microsoft Communicator Mobile“, kaže Roger Wüthrich-Hasenböhler, izvršni potpredsjednik u Swisscomu / Webcall.Suradnja ovih dviju tvrtki zaista nam pomaže u ispunjavanju potreba naših korisnika“.

Ova nova aplikacija, isprva dostupna samo za uređaje Nokia E72 i Nokia E52, nastavak je Nokijina prethodnog rada na optimiziranju izravnog pristupa elektronskoj pošti i drugim osobnim podacima s aplikacijom Microsoft Exchange ActiveSync. Tvrtke u budućnosti planiraju isporučivati predinstaliranu aplikaciju Communicator Mobile za Nokiju na odabranim Nokijinim pametnim telefonima te podršku za dodatne uređaje, uključujući i nedavno najavljen uređaj Nokia E5.


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Još jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Možete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Uređuju u jezičnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeća »