mobile-place.info

Poèetna arrow GSMA Mobile World Congress arrow LG Optimus 4X HD
LG Optimus 4X HD | Ispis |  E-mail

lg_optimus_4x_hd_02 LG je otkrio svoj prvi pametni telefon s èetverojezgrenim procesorom, LG Optimus 4X HD. Kombinacijom najnovijeg procesora NVIDIA Tegra 3 takta 1.5 GHz i zaslona True HD IPS, LG Optimus 4X HD na dlan ruke donosi performanse nalik onima osobnog raèunala.

LG je prije to√®no godinu dana predstavio prvi pametni telefon na svijetu s dvojezgrenim procesorom, a danas najavljujemo novu prekretnicu“ izjavio je Dr. Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Ali nije samo brzina ono što LG Optimus 4X HD √®ini posebnim, nego i HD multimedijsko iskustvo koje korisnicima donosimo u mobilnom obliku.

Procesor NVIDIA Tegra 3 jedini je 4-PLUS-1™ √®etverojezgreni mobilni procesor na svijetu dizajniran za multimedijske performanse najviše razine, a koristi i petu jezgru koja sluŇĺi za manje zahtjevne zadatke kao što je na√®in rada na √®ekanju i reprodukcija glazbe √®ime se pove√¶ava trajanje baterije. Kada radi u punoj brzini, 12-jezgrena grafi√®ka jedinica (GPU) Tegra 3 procesora omogu√¶ava bogato vizualno iskustvo i igranje u kvaliteti nalik onoj na konzoli.

Opremljen True HD IPS zaslonom, Optimus 4X HD jam√®i najbolje iskustvo gledanja u visokoj razlu√®ivosti, jasno√¶i i bez iskrivljenja boja i oblika. Optimus 4X HD uklju√®uje 16 GB interne memorije, a pokre√¶e ga zadnja verzija Android operativnog sustava Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Osim ugla√įenih i brzih performansi, Optimus 4X HD moŇĺe se pohvaliti kamerom od 8 megapiksela sa senzorom BSI (Backside Illumination), LED bljeskalicom i naprednim zna√®ajkama koje oboga√¶uju cjelokupno multimedijsko iskustvo. 

LG-evi dizajneri pobrinuli su se da izgled ovog pametnog telefona ne zaostaje za kvalitetom njegovih performansi. Debljine svega 8.9 mm, ovaj tanak i ugla√įen pametni telefon rubova u obliku prizme, dizajniran je s poboljšanim materijalima i finom završnom obradom.

Dodatne informacije o revolucionarnom novom Optimus 4X HD pametnom telefonu √¶e biti dosupne na LG-evom štandu (Hall 8) na Mobile World Congressu od 27. velja√®e do 1. oŇĺujka. 


Kljuène znaèajke:
o    Chipset: √®etverojezgreni procesor (NVIDIA Tegra 3) takta 1.5 GHz
o    Zaslon: 4.7-in√®ni True HD IPS (1280 x 720)
o    Memorija: 16 GB eMMC i 1GB LP DDR2
o    Kamera: 8 MP sa senzorom BSI (straŇĺnja) i 1.3 MP (prednja)
o    OS. Android 4.0 Ice Cream Sandwich
o    Baterija: 2.150 mAh


Link | E-mail

Komentirajte prvi
RSS komentari

Dodavanje Komentara
  • Primjer pravila za postanje komentara.
  • Drugi primjer pravila za postanje komentara.
  • Joö jedan primjer pravila za postanje komentara.
  • Moěete dodavati pravila koliko vam je potrebno.
  • Ureūuju u jeziŤnoj datoteci direktno ili kroz Joomla! back-end.
Ime:
E-mail
Website
Naslov:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Komentar:Kod:* Code

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.2

 
« Prethodna   Sljedeśa »