HTC Desire 820 dostupan u Vipu

Izvrsna vijest za sve koji su čekali, novi HTC Desire 820 je dostupan u ponudi Vipneta, u Vip centrima diljem Hrvatske. Prenosimo priopćenje:

Pokretan procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 615, s integriranom podrškom za 4G LTE Cat 4 te 64-bitnim višejezgrenim procesorom, ovaj novi član HTC-ove obitelji Desire donosi sadržaje u pokretu u iznimnim brzinama te nevjerojatnom jasnoćom prikaza na visokorezolucijskom 5,5“ ekranu. Uz vrhunsko iskustvo snimanja te snažno ozvučenje HTC BoomSound™, šareni, elegantni modeli HTC Desire 820 postavljaju nov standard u srednjoj klasi pametnih telefona.

Naš novi model HTC Desire ljubiteljima zabave donosi upravo ono što oni traže – snažan, brz, elegantan pametni telefon koji im donosi omiljene sadržaje na velikom ekranu po pristupačnoj cijeni,“ rekao je Peter Chou iz kompanije HTC Corporation. „Uz novi HTC Desire 820, povezali smo najnapredniju tehnologiju s najboljim mogućim iskustvom zabave sa snažnim, prepoznatljivim dizajnom, kako bismo stvorili uređaj koji je istovremeno i poželjan i pristupačan.

Za selfie iznimne kvalitete, HTC Desire 820 ima prednju kameru rezolucije 8 MP, koja omogućuje odlične autoportrete i jednostavne grupne fotografije. Još boljem iskustvu kamere doprinosi i softver koji omogućuje spajanje vaših crta lica s onima od prijatelja ili poznatih osoba, za potpuno originalan izgled; značajku Live Makeup u stvarnom vremenu, koja omogućuje da pregledate fotografiju i odredite željenu razinu omekšanja kože prije no što je fotografija snimljena; te Photo Booth, u kojem možete objediniti nekoliko trenutaka u jednoj fotografiji.

Uz izvanredne mogućnosti snimanja, stražnja kamera telefona s otvorom blende f/2,2 te BSI senzorom od 13 MP, može snimiti nevjerojatno kvalitetne fotografije u dnevnim, ali i uvjetima slabog osvjetljenja, pa će vaše fotografije biti prepune detalja čak i kad sunce zađe. Ako fotografija nije vaša vrlina, pritisnite i držite tipku okidača za brzo okidanje niza fotografija – savršeno za hvatanje brzih objekata u pokretu ili kasniji odabir najbolje fotografije.

U istinskom stilu HTC-a, kvaliteta ne prestaje s performansama. Upečatljiv, svijetli i elegantan, najnoviji član HTC-ove obitelji Desire donosi HTC-ovu tehnologiju boja „double shot“, koja omogućuje stvaranje jednodijelnog kućišta u dvije boje, što je odlično – ne samo za odraz osobnosti i stila, već i poboljšanje razine kvalitete, snage i tolerancije uređaja. Uz prepoznatljiv obojeni okvir kamere, tipki i bljeskalice, dvije boje savršeno se spajaju jedna s drugom, stvarajući prepoznatljiv, moderan izgled koji se izdvaja iz mase.

HTC Desire 820 dolazi u HTC-ovom legendarnom jednodijelnom kućištu, a ovako robustan polikarbonatni uređaj nije samo moderan, već odiše i izvrsnom kvalitetom izrade, koja je već postala sinonim za HTC.

Cool i praktičan, HTC Desire 820 podržava i HTC-ovu masku Dot View™, s trenutnim pristupom telefonu bez otvaranja maske.  Uz niz funkcionalnosti, od javljanja i upućivanja poziva, otpuštanja obavijesti jednostavnim „swipe“ pokretom, ova retro maska može se prilagoditi svakoj situaciji, s mogućnošću stvaranja vlastite pozadine odabirom fotografija iz galerije ili između 18 ponuđenih tema.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top