Isprobali smo meanIT Tablet X20

meanIT Tablet X20 jedan je od onih tableta, koji donose mnogo funkcionalnosti, kompromisa i najvažnije, izuzetno povoljnu cijenu. Kako je opremljen procesorom Spreadtrum SC7731E na 1,3 GHz sa 4 jezgre, 2 GB radne memorije i ARM Mali-T820 grafičkim procesorom, jasno je da se ne radi o tabletu za zahtjevne poslove i igranje, već o tabletu za slobodno vrijeme koje uključuje gledanje omiljenih serija, YouTube sadržaja, web stranica, vijesti, i poneka, puzzle igra.

S druge strane, taj isti meanIT Tablet X20 donosi vrlo istaknute stereo zvučnike poprilično dobre glasnoće, nanoSIM utor za 3G podatkovnu karticu, te veliki i kvalitetan ekran živopisnih boja, dobrog kontrasta i dijagonale 10.1 incha, IPS tehnologije i 1280 x 800 pixela rezolucije.

Što očekivati u pakiranju

U pakiranju dolaze vrlo opširne korisničke upute, punjač manjih dimenzija sa microUSB kabelom i OTG kabel koji služi za spajanje vanjske periferije, poput tipkovnice, miša ili USB memorije. Sve je jasno, jednostavno i dobro upakirano.

Dizajn i materijali izrade

Usudili bi se reči da je meanIT Tablet X20 tradicionalnog tablet dizajna, onakav na kakav smo navikli već zadnjih 10 godina. Unatoč tomu, već dugo nismo vidjeli lijepo izražene i istaknute stereo zvučnike, a i dobru poziciju svih utora i tipki. Kad smo kod materijala izrade, tablet X20 napravljen je od izuzetno čvrste plastike, izvrsno leži u ruci, i djeluje čvrsto.

Ostale prednosti meanIT Tablet X20

Kao što smo već naglasili, ekran dijagonale 10.1 incha, nanoSIM utor koji pretvara Tablet X20 u veliki pametni telefon, ali najvažnije, ne ovisite o WiFi mreži, baterija koja traje oko 1 dan intenzivnog korištenja te stereo zvučnici.

Ovo su prednosti, koje ponavljamo tijekom cijelog ovog teksta, jer za cijenu manju od 1.000,00 HRK teško ćete pronači sličan kvalitetan tablet sa svim ovim funkcionalnostima.

Pogledajte naš cijeli video test:

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top