Malin Holmberg imenovana vršiteljicom dužnosti regionalne direktorice i članom rukovodećeg tima Tele2 AB

Tele2 danas je objavio imenovanje Malin Holmberg vršiteljicom dužnosti regionalne direktorice za Litvu, Estoniju, Latviju, Austriju i Hrvatsku kao i članom rukovodećeg tima Tele2 AB. Navedeno imenovanje stupa na snagu 1. kolovoza 2015. godine. Malin Holmberg izravno će odgovarati predsjedniku i glavnom izvršnom direktoru Tele2 AB, Matsu Granrydu.

Malin dolazi s pozicije predsjednice Uprave Tele2 Hrvatske koju je preuzela u lipnju 2012. godine, a koju će nastaviti obnašati. Prije toga, Malin je vršila dužnost direktorice proizvoda grupe unutar Tele2 Grupe.

Niklas Sonkin nastavlja vršiti dužnost glavnog direktora za mrežnu infrastrukturu i informatičku tehnologiju Tele2 AB, te ostaje odgovoran za Njemačku i Kazahstan.

Komentirajući imenovanje, predsjednik i glavni izvršni direktor Tele2 AB, Mats Granryd, je izjavio: „Sretan sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Malin u rukovodeći tim Tele2 AB. Njeno iskustvo i rezultati u telekomunikacijskoj industriji zasigurno će biti od velike koristi tržištima za koja će biti odgovorna i sa zadovoljstvom očekujem njen doprinos razvoju Grupe“.

Tagged under: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top