MeanIT TWS B31

Stigle su nam još jedne slušalice iz meanIT-a s popularnom cijenom od svega 19,78 EUR, odnosno kolokvijalno, ispod 20 EUR. MeanIT TWS B31 kao što kratica kaže, dolaze s TWS-om, odnosno True Wireless Stereo tehnologijom koja daje onaj pravi stereo ugođaj putem Bluetootha prilikom slušanja glazbe.

Bluetooth veza je vrlo dobra, i mogli smo biti oko 10 metara (bez većih fizičkih barijera) u okrugu od uređaja na koji smo spojeni – testirali smo na MacBook Air M1 i iPhone 13.

Kontrola slušalica je fenomenalna, tipke su na dodir, i osim što možete prekinuti poziv / odbiti poziv, pauzirati glazbu, možete i kontrolirati zvuk na slušalicama. Jednostavnim pritiskom na tipku – desna slušalica stišava glazbu, a lijeva je pojačava.

Kvaliteta zvuka – skoro kao Apple AirPods

Kada smo već započeli s TWS-om, onda je najbolje da se referiramo na kvalitetu zvuka koja je stvarno fenomenalna. Poslušali smo istu glazbu s Apple AirPods i TWS B31 slušalicama, i nismo primijetili razliku u kvaliteti, naprotiv, TWS B31 se jako dobro držao u usporedbi s puno, puno, puno skupljim konkurentskim slušalicama, a iste smo testirali na Apple MacBook Air M1 računalu, gdje MeanIT TWS B31 kada su povezane, čak i prikazuju status napunjenosti baterije (poneki veliki proizvođači to nemaju, poput JBL-a koje smo nedavno isprobali).

Zvuk je pun tonova, od visokih do onih niskih baseva, i daju punoću glazbe u ušima, što je impresivno za vrlo lagane i male slušalice.

Autonomija

Kao i kod svakih bežičnih slušalica, autonomija je iznimno važna. Kao i kod svakih slušalica ovakvog tipa, TWS B31 dolazi s kutiji koja služi i kao dodatna baterija za punjenje (povezana preko USB C kabla). Baterija u kutiji ima kapacitet 400 mAh, za usporedbu Apple AirPods Pro imaju kapacitet kutije nešto preko 500 mAh.

U praksi, oko 4h smo imali autonomiju s TWS B31, a i vrlo brzo se napune kada ih stave u kutiju. U teoriji kutija koja je puna, moći će 3-4 puta napuniti TWS B31.

Video unboxing

Zaključak

Kao i svi MeanIT proizvodi, “value for the money” bi trebao biti slogan naše domaće tvrtke. Za manje od 20 EUR dobivate vrlo kvalitetne TWS slušalice, koje izgledaju kvalitetno, reproduciraju glazbu kvalitetno, i mogu se nositi s trostruko skupljom konkurencijom. Možete ih kupiti na MeanIT webshopu.

Tagged under: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top