Mobil.hr je dobio novo lice!

Kolege s portala Mobil.hr su nam javili da sunapravili redizajn portala. Podsjetili bi kako Mobil.hr okuplja najveću forumsku zajednicu veću od 70.000 registriranih članova koji su do sada objavili gotovo milijun postova u više od 57.000 tema – na Cafe.Mobil.hr. Na Cafe.Mobil.hr forumu se raspravlja već duže od 15 godina o svim modelima telefonima, o tarifama mobilnih i fiksnih operatera, o navigacijama itd. Od sada svoj komentar za određeni test mobitela možete napisati u komentarima ispod samog testa, koji su integrirani s Cafe.Mobil.hr forumom.

Također, kako kažu iz Mobil.hr-a, svi servisi koje ste do sada koristili na Mobil.hr i dalje su vam dostupni – u Usporedilici mobitela usporedite više modela telefona; doslovce možete istovremeno usporediti neograničen broj modela mobitela.

Pretraživanje Mobila je od sada „live“ – upisivanjem pojma u polje tražilice automatski se prikazuju i vizualni detalji, ne samo tekstualni.

Mobil.hr pretrazivanje

U tijeku je i završno glasovanje za najbolji mobitel u 2016. godini koje se poklapa s novim dizajnom. Mobil.hr već 17. put bira najbolji mobitel godine – u uži izbor za najbolji mobitel u 2016. godini ušlo je 30 modela telefona koji su testirani na Mobil.hr i o kojima se tijekom 2016. godine raspravljalo na Cafe.Mobil.hr forumu.

Dotaknite svojim prstićima novi Mobil te osvojite zanimljive mobitele u nagradnom natječaju koji uskoro slijedi – dva Alcatela Idol 4 s VR naočalama i Alcatel Go Play.

Čestitke kolegama na redizajniranom portalu i želimo im svu sreću u daljnjem radu!

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top