Predstavljena Microsoft Lumia 535

Povijesni dan za mobilno tržište, Microsoft je jučer predstavio nove uzbudljive pametne telefone, prve  s imenom Microsoft Lumia: Microsoft Lumiju 535 i Microsoft Lumiju 535 Dual SIM. Novi modeli  dolaze s najnovijom verzijom Windows Phone 8.1 operativnog sustava i pružaju iskustva Microsoftovih usluga po još pristupačnijoj cijeni.

Lumia 535 i Lumia 535 Dual SIM s kamerom od 5 megapiksela, ekranom od 5 inča i pet integriranih Microsoftovih usluga, za manju cijenu pružaju više. Idealne su za nezaboravne video pozive putem Skypea pomoću kojih ćete moći premostiti sve udaljenosti koje vas dijele. Opcije fotografiranja i snimanja videa kod novih Lumija, kao i kod prethodnih modela, vrhunske su  kvalitete te dodatno podržane s besplatnih 15 GB za pohranu podataka na OneDriveu.

Dijeljenje dokumenata, bilo to u Word, Excel ili nekom drugom formatu, od sada je iznimno jednostavno pomoću prethodno instaliranog Office paketa.

Inovacije bi trebale biti dostupne svima, a naš način da to ostvarimo su najbolje integrirane Microsoftove usluge bez dodatnih troškova, širokokutna prednja kamera od pet megapiksela i prostrani qHD zaslon od pet inča – sve će to biti dostupno za korisnike po pristupačnoj cijeni.“- iznio je Jo Harlow, Microsoftov potpredsjednik za mobilne uređaje prilikom predstavljanja novih modela.

Microsoft Lumia 535 i Microsoft Lumia 535 Dual SIM biti će dostupne u zelenoj, narančastoj, bijeloj, tamnosivoj, crnoj i plavoj boji.

Prodaja visokokvalitetnih, a cjenovno pristupačnih Lumija u većim zemljama počinje u studenom, dok se u Hrvatskoj mogu očekivati tijekom siječnja sljedeće godine.

Tagged under: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top