Press konferencija Tele2: Nekoliko razbijenih Porschea i novi tableti

Tele2 je danas održao press konferenciju na kojoj je predstavio nove pakete tarifa. U ugodnom društvu novinara i predstavnika Tele2, osim predstavljanja nove usluge, Tele2 je pozvao na izazov novinare koji su se našli na pressici. Izazov je bio voziti Porsche na PlayStation2 igraćoj konzoli, najbolji novinari (s najboljim vremenima) među kojima je i nas uredni, osvojili su Prestigio tablet računala. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Za 109 kn mjesečno, privatni i poslovni Tele2 korisnici mogu uživati u Samsung Galaxy Trend Plus smartphoneu, 2 GB Internet prometa te mnoštvu poruka i minuta za razgovor. Kao dio posebne vremenski ograničene ponude korisnici će dobiti Prestigio 7“ na dar uz ovaj paket.

tele2_paket_109kn

Druga opcija je paket za zahtjevnije korisnike koji za 169 kn mjesečno donosi Sony Xperia M2 s također 2 GB interneta i većom količinom poruka i minuta a kao poklon korisnici dobivaju veći tablet Prestigio 7,85“.

tele2_paket_169kn

Za Tele2 ova misija je više nego moguća te dokaz da je zaista moguće imati i ovce i novce.

„Slušamo potrebe korisnika i naša je misija da im uvijek nudimo najbolju ponudu s vrlo inovativnim i povoljnim paketima uređaja i usluga. Ovo je izuzetno dobra prilika da korisnici uz atraktivne pakete dobiju i tablet na dar, te ih pozivamo da iskoriste ovu vremenski ograničenu ponudu do isteka zaliha“, istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top