Samsung Galaxy S5 premijerno predstavljen u Hrvatskoj

Samsung Galaxy S5 službeno je predstavljen jućer u Zagrebu. U opuštenoj atmosferi Hrvatskog drustva likovnih umjetnika u Zagrebu (popularna džamija) jučer je bio pravi event, koji naravno nismo propustili.

Okupljene uzvanike zabavljao je pjevač Neno Belan, program je vodila popularna TV voditeljica Marijana Batinić, dok je poznati hrvatski fotograf Damir Hoyka svaki trenutak događanja zabilježio vrhunskom GALAXY S5 kamerom.

Tijekom predstavljanja novog Galaxy S5 uređaja, okupljenim uzvanicima obratio se Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija Samsungovog predstavništva u Hrvatskoj te naglasio – S ponosom mogu reći da smo predvodnici industrije i tvrtka koja postavlja standarde i ljestvicu za budućnost mobilnih komunikacija.

Naša brojna ulaganja u istraživanje i razvoj omogućila su nam neprekidan rast tijekom proteklih godina. Jedan od ključnih dijelova u mehanizmu rasta je svakako i naša GALAXY S serija, koja je uvelike doprinijela popularizaciji i usvajanju pametnih telefona kao svakodnevnih komunikacijskih alata. U Samsungu smo svjesni brzine kojom se naša svakodnevica mijenja, zbog čega danas, više nego ikad do sada, na dohvat ruke imamo mnoštvo informacija i zanimljivih prilika. Inovativni uređaji, među kojima je i novi GALAXY S5, dizajnirani su kako bi povezali korisnike i stavili ih u središte zbivanja, omogućujući im tako da žive bogatije živote i iskoriste svoje potencijale u potpunosti.

Novi GALAXY S5 biti će dostupan u maloprodaji na hrvatskom tržištu od 11. travnja, u mreži Samsungovih maloprodajnih partnera te ponudi domaćih telekom operatera. Preporučena maloprodajna cijena Samsungove perjanice iznosi 5899 kuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top