Samsung predstavio dvije verzije pametnog sata Gear S2

Samsung je na sajmu CES predstavio dvije verzije pametnog sata Samsung Gear S2, jedan s platinastim i drugi s 18-karatnim kućištem boje ružičastog zlata.

S uspješnim predstavljanjem pametnog sata Gear S2, Samsung otvoreno surađuje s brojnim partnerima kako bi osigurao cjelovitije korisničko iskustvo s različitim kućištima kao i aplikacijama kao što su Uber, eBay, ESPN i Voxer.

Novi pametni sat Gear S2 classic opremljen je NFC tehnologijom kako bi ponudio uslugu Samsung Pay koja će biti dostupna korisnicima u SAD-u početkom godine.

Za još osobnije i prilagođenije iskustvo, Samsung je proširio liniju remena i kućišta. U partnerstvu s ekskluzivnim dizajnerima kao što je Colombo predstavio je liniju vrhunskih remena za Gear S2, kao i kreativna i zabavna kućišta u suradnji s dizajnerima kao što su Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville i Burton Morris.

Novi Gear S2 classic bit će dostupan početkom veljače s kućištem boje ružičastog zlata i kožnim remenom boje slonovače, kao i u inačici s platinastim kućištem i kožnim remenom crne boje.

Što mislite o razvoju pametnih satova? Da li planirate kupiti jednog?

Podijelite s nama vaše komentare na našoj Facebook fan stranici na fb.com/mobileplaceinfo.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top