Sony predstavio novi Sony Xperia E5

Sony je predstavio novi smartphone Xperia E5.  „Xperia E5 predstavlja novi, beskompromisan pristup mogućnostima koje nudi smartphone u ovoj tržišnoj kategoriji,“ izjavio je Cutomu Sato, direktor marketinga proizvoda u Sony Mobileu. „U pitanju je zaista savršen uređaj za sve one koji traže telefon pristupačne cijene, koji ima sjajne performanse, vrhunsku tehnologiju kamere i neodoljiv dizajn.“

Performanse na koje se možete osloniti, zahvaljujući tri ključna elementa: brzom procesoru, velikom kapacitetu memorije i bateriji koja traje do 2 dana

Kombinaciju snage i performansi omogućuje MediaTek MT6735 procesor – njegova četverojezgrena platforma i korištenje brzog 4G LTE-a pružaju kvalitetne performanse.

Preuzimanje i pohrana sadržaja su također pojednostavljeni zahvaljujući mogućnosti dodatnog proširenja kapaciteta memorije do 200 GB uz pomoć microSD kartice, što znači da ima više nego dovoljno prostora za sve vaše osnovne aplikacije, glazbu, fotografije i igre.

Baterija telefona Xperia E5 dugo traje pa je možete koristiti i do 2 dana između dva punjenja – preuzimanje aplikacija, gledanje videa, surfanje društvenim mrežama, sve to možete bez da svako malo posežete za punjačem.

Dostupan u grafitno crnoj i bijeloj boji, ovaj smartphone tanak je 8,2 mm i težak tek 147 grama.

Osim što Xperia E5 omogućava jednostavno fotografiranje, i prednja i stražnja kamera prepoznaju gdje ste i što fotografirate. Auto Scene Recognition opcija analizira uvjete u kojima se nalazite i objekt koji fotografirate. Na temelju analize prilagođava postavke za što bolju kvalitetu fotografije, a uz dodatnu HDR opciju možete biti sigurni da će vaše fotografije izgledati dobro na 5-inčnom zaslonu.

„Smart Cleaner“ sustav neprestano vrijedno radi u pozadini i istovremeno osigurava mogućnost maksimalnog korištenja svih mogućnosti telefona – automatski isključuje procese koje ne koristite i Cache“ podatke koji nepotrebno zauzimaju memoriju.

Predstavljen u sklopu Xperia portfolija za 2016, „Xperia Tips“ je osobni asistent koji inteligentno prati vaše navike i prilagođava im se na temelju prikupljenih informacija pa daje relevantne savjete i informacije o tome kako da što bolje iskoristite svoj Xperia E5 smartphone.

Ponovno osmišljen „Introduction to Xperia“ pomoći će vam da jednostavno ažurirate softver, sinkronizirate svoje račune te preuzmete sadržaj i aplikacije s prethodnih uređaja u svega par minuta.

Xperia E5 će na hrvatsko tržište stići početkom srpnja 2016.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top