Sony predstavio novi Sony Xperia XA Ultra

Sony je danas najavio Sony Xperia XA Ultra, novi dodatak Xperia X seriji. Veliki 6-inčni zaslon, 16 MP prednja kamera, senzor za fotografiranje u uvjetima lošeg osvjetljenja, baterija koja traje do dva dana te tanki dizajn s „bezgraničnim“ zaslonom čine XA Ultru izvrsnim smartphoneom srednje klase.

Zahvaljujući 16 MP prednjoj kameri i Sonyjevim senzorima za loše osvjetljenje, selfie fotografije više neće biti problem. Sony tehnologija kamere koja je korištena u XA Ultra pomaže vam da snimite oštre, svjetle fotografije bez mutnih dijelova baš svaki put. Ima i pametnu selfie bljeskalicu koja prirodno osvjetljava vaše lice za selfieje koje fotografirate noću te optičku stabilizaciju slike (Optical Image Stabilisation) koja uzima u obzir i kompenzira podrhtavanje ruke i za fotografiranje i za snimanje videozapisa. Snimanje selfieja je još lakše zahvaljujući Hand Shutter opciji – jednostavno podignite ruku i tajmer okidača počinje odbrojavati, ostavljajući vam dovoljno vremena da se pripremite i zauzmete najbolju pozu. Snimanje  spontanih fotografija moguće je i uz pomoć super brze glavne kamere s 21,5 megapiksela, hibridnim autofokusom i brzim pokretanjem i okidanjem pa je možete aktivirati u djeliću sekunde.

Zaobljeno staklo zaslona uklopljeno je u metalno kućište. Usprkos velikom zaslonu, tanak dizajn i način rada koji omogućava upravljanje jednom rukom (One-handed Operation Mode) znače da ćete ga s lakoćom koristiti samo s jednom rukom.

Sony Xperia XA dizajn

Sony Xperia XA Ultra možda ima velik, svjetao zaslon, no to ne znači da postoji kompromis po pitanju Sonyjevog standarda trajanja baterije. I dalje ćete imati bateriju koja traje do 2 dana nakon jednog punjenja, što vam daje više vremena za razgovor, fotografiranje i gledanje sadržaja. Trebate brzo punjenje baterije? Koristite XA Ultra zajedno s Quick Chargerom UCH12  i dobijte 5,5 sati trajanja baterije nakon samo 10 minuta punjenja. Dodatno, s integriranom Qnovo tehnologijom prilagodljivog punjenja, životni ciklus vaše baterije je produžen pa ćete s vremenom dobiti još više sati korištenja svog uređaja.

Sony Xperia XA oglas

Sony Xperia XA Ultra bit će dostupan na odabranim tržištima od srpnja, a dolazi u grafitno crnoj, bijeloj ili zadivljujućoj limeta zlatnoj. Na izbor se nudi i niz elegantnih covera koji će zaštititi Xperia XA Ultra, uključujući Style Cover Flip koji nudi automatsko uključivanje / isključivanje zaslona kada otvarate i zatvarate poklopac koji je u odgovarajućoj boji i paše boji telefona.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top