Sony predstavio novi top model smartphonea Sony Xperia XZ3

Sony Mobile je predstavio novi  top modela, Xperia XZ3„Naš novi top model smartphonea XZ3 nije samo prekrasan – opremljen je Sonyjevim vrhunskim audio i vizualnim tehnologijama koje vam omogućavaju da uživate u sadržaju visoke kvalitete baš onako kako su autori zamislili i na dlan vam donosi zabavno iskustvo kojem ćete se potpuno prepustiti,“ izjavio je Hideyuki Furumi, Izvršni zamjenik predsjednika i Direktor prodaje i marketinga, Sony Mobile Communications.

Xperia XZ3 ima 6-inčni QHD+ HDR OLED zaslon. Opremljen je Sonyjevim nagrađivanim BRAVIA OLED TV tehnologijama pa prikazuje dublje nijanse crne, veći kontrast, veću jasnoću i oštrinu te življe boje. Unaprijeđeni X-Reality™ for mobile će konvertirati SDR sadržaj i podići kvalitetu prikaza na razinu blizu HDR (High Dynamic Range) kvalitete.

S-Force Front Surround Sound zvučnici sada nude 20% više glasnoće u odnosu na prethodni model. Hi-Res Audio vam omogućava da slušate glazbu u kvaliteti ravnoj izvornoj snimci, dok DSEE HX podiže kvalitetu vaše komprimirane glazbe na onu blisku Hi-Res Audio kvaliteti, a LDAC osigurava superiornu kvalitetu bežičnog slušanja glazbe.

Dynamic Vibration System stvara moćno haptičko iskustvo koje pojačava doživljaj glazbe, filmova i igara tako što vam omogućava da osjetite akciju u svojim rukama i oživljava sadržaj na potpuno jedinstven način.

 

Zaobljeno 3D staklo s prednje i stražnje strane  stapa se sa kućištem uređaja i stvara refleksije i ambijentalne boje iz svih kuteva. XZ3 udobno leži u ruci zahvaljujući proširenom 18:9 zaslonu uklopljenom u kućište koje gotovo nema rubova.

XZ3 ima tanko 3-milimetarsko aluminijsko kućište, ima i Corning® Gorilla® Glass 5 staklo te IP65/IP68 certifikat otpornosti na vodu. Na raspolaganju su boje crna, bijelo – srebrna, šumski zelena i bordo crvena.

XZ3 također predstavlja novo, jednostavno Side sense sučelje koje koristi umjetnu inteligenciju da osigura lak i praktičan pristup do  aplikacija. Samo dvaput dodirnite bilo gdje uz rub zaslona i pametno će predvidjeti i nadohvat ruke prikazati aplikacije koje želite sljedeće koristiti pa ih nećete morati tražiti po telefonu. Dizajniran imajući na umu velike zaslone, Side sense nudi jednostavno upravljanje jednom rukom.

Sony XZ3 ima novi Smart launch s umjetnom inteligencijom, koji odmah čim podignete telefon u horizontalnom položaju priprema vašu kameru za rad i tako osigurava da nikada ne propustite trenutak. Smart launch, zajedno s postojećim značajkama s umjetnom inteligencijom, uključujući Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus i Smile shutter, osigurava da vam XZ3 kamera pruži najbolju priliku za odličnu fotografiju. Uz to, isključivo Sonyjeva Motion Eye™ kamera omogućava 4K HDR filmsko snimanje za snimke profesionalne kvalitete i Full HD 960fps Super slow motion za dramatične snimke.

Uz 19 MP glavnu kameru, tu je i 13 MP prednja kamera koja je najbolja u klasi i omogućava vam da fotografirate prekrasne i poboljšane selfieje s raznim efektima za uljepšavanje i bokeh efektom ako želite kreativne fotografije. Dodatno, unaprijeđeni 3D Creator sada korisnicima omogućava da skeniraju i izraze lica i snime ih s prednjom ili sa stražnjom kamerom, što će skenove učiniti puno životnijima.

Pokretan Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platformom, XZ3 korisnicima omogućava najbrže brzine veze na svijetu pri 1,2 Gbps. Dodatno, vaš doživljaj kojem ćete se prepustiti može trajati cijeli dan zahvaljujući nizu korisnih opcija, kao što su Smart Stamina i STAMINA način rada, a Battery Care[iii] i Qnovo tehnologija prilagođenog punjenja pomažu da baterija ostane zdrava da bi se produžio njen životni ciklus.

Dodatna oprema

Linija dodatne opreme obuhvaća futrolu osjetljivu na dodir (Style Cover Touch SCTH70) i postolje (Style Cover Stand SCSH70), koji će biti dostupni u odgovarajućim bojama. Također su dostupne audio dodatna oprema i dodatna oprema za punjenje:

Dostupnost

Xperia XZ3 u Hrvatsku stiže početkom listopada 2018. i bit će među prvim uređajima koji će se isporučivati s najnovijim Androidom™ 9 Pie. Putem kanala odabranih partnera u rujnu će biti predstavljena posebna ponuda za kupnju novog Sonyjevog top modela u pretprodaji, uz koji će kupci dobiti PlayStation® 4 Call of Duty®: Black Ops 4 video igru* vrijednosti 499,00 kn.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top