Sretan rođendan Tele2! Tele2 slavi 10 godina i dijeli 818 352 poklona

Od danas pa do kraja listopada svi korisnici Tele2 usluga mogu dobiti svoj poklon povodom proslave 10 godina Tele2 u Hrvatskoj. Za sve privatne i poslovne korisnike, za sve bonaše i pretplatnike pripremljeni su pokloni na odabir. Svaki korisnik može odabrati između 100 minuta, 100 SMS poruka ili 1 GB, te slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13095 aktivirati svoj poklon.

Tele 2 10 godina

Veliki, jubilarni 10. rođendan proslavljamo zajedno s našim korisnicima, bez kojih danas ne bismo bili to što jesmo. Gledajući unatrag deset godina, danas s ponosom mogu izjaviti da u skladu sa svojom misijom, Tele2 na hrvatskom tržištu nastavlja pružati cjenovno najpovoljnije telekomunikacijske usluge svim svojim korisnicima. Ova godina je izuzetno značajna za nas, jer smo krenuli u novi veliki investicijski ciklus koji će kada bude završen značajno unaprijediti korisničko iskustvo na svim područjima. Želim zahvaliti svim našim korisnicima na vjernosti te im poručiti da u budućnosti mogu očekivati još više od Tele2“, izjavila je Malin Holmberg, predsjednica Tele2 Hrvatska prigodom predstavljanja rođendanske kampanje.

Bonaši svoj poklon mogu koristiti 30 dana od dana aktivacije, a pretplatnici svoj poklon mogu  koristiti do kraja mjeseca listopada.

Ključne riječi za SMS aktivaciju rođendanskih poklona na broj 13095 su: POKLONGIGA za 1 GB podatkovnog prometa, POKLONSMS za 100 SMS poruka i POKLONMINUTE za 100 minuta razgovora.

Rođendanska promocija može se aktivirati do 31.10.2015. a više informacija možete naći na www.tele2.hr.

Nas je Tele2 iznenadio finom tortom! 🙂 Sretan rođendan!

Tele2 torta

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top