Tele2 ovog Božića poklanja smartphone

Danas je Tele2 predstavio svoju božićnu ponudu “Naš poklon tebi, tvoj poklon drugima“, koja uključuje tri nova uzbudljiva paketa za sve nove i postojeće, privatne i poslovne korisnike. Vrijeme darivanja i dijeljenja je pred nama, a Tele2 božićna ponuda pomaže širenju božićnog duha s najbližima. Uz Tele2 božićnu ponudu svatko će biti u mogućnosti ugodno iznenaditi člana obitelji ili prijatelja.

Ovaj Božić Tele2 je pripremio posebne pakete za nove korisnike koji će, bez obzira koji paket odaberu, dobiti povrh svoje tarife i dodatnih 1,5GB podatkovnog prometa mjesečno uz poseban poklon 4-inčni smartphone Noa C25 i SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna.

Božićna promotivna ponuda vrijedi i za postojeće Tele2 korisnike koji žele produžiti ili obnoviti svoj ugovor. Božić je čak i bolji za postojeće Tele2 korisnike, jer mogu dobiti i do 2GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno uz poklon – smartphone Noa C25 i SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna.

Cijene paketa kreću se u rasponu od 119, 149 i 199 kuna mjesečno, ovisno o odabranoj promotivnoj Mix tarifi i smartphoneu po izboru korisnika. Za samo 119 kuna mjesečno korisnik može birati između 5-inčnog Samsung Galaxy Grand Neo ili 4,7-inčnog LG L90 u kombinaciji s promo Mix 75 tarifom koja sadrži 250 minuta razgovora i 250 SMS poruka prema svim mrežama te ukupno 2GB podatkovnog prometa.

Za 199 kuna mjesečno možete imati odličan 5-inčni smartphone Samsung Galaxy S4 i Mix tarifu 125 sa 750 minuta prema svim mrežama kao i 750 SMS poruka i 3GB podatkovnog prometa.

Osim ovih dobro poznatih mobitela, Tele2 je predstavio i tri nova 5-inčna modela u svojoj ponudi: Acer Liquid Jade, Zopo ZP1000s i Huawei Ascend G630 u kombinaciji s Mix 100 promotivnom tarifom koja uključuje 500 minuta i 500 SMS poruka prema svim mrežama te 2,5GB podatkovnog prometa za samo 149 kuna mjesečno.

Svi navedeni paketi imaju jednu zajedničku karakteristiku – svi korisnici koji odaberu bilo koji od ovih paketa će dobiti poklon – smartphone Noa C25 s 4-inčnim ekranom, 5MP stražnjom kamerom, 2MP prednjom kamerom i dvojezgrenim procesorom (1,2GHz) uz SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna. Tele2 poklon tebi – tvoj savršeni poklon drugima.

Ukoliko korisnici žele kupiti samo Noa C25 bez ugovorne obveze, to će uskoro biti moguće u svim Tele2 prodajnim mjestima kao paket za bonaše za 495 kuna.

Tele2 je predstavio i dvije nove mogućnosti za ugovorne korisnike. Prilikom sklapanja ugovora ugovorni korisnici mogu aktivirati opcije za podršku bonašima: KOMBO opciju – kojom ugovorni korisnik sa svojim računom plaća 35 kuna za Smart 2GB tarifu i šalje dodatnih 15 kuna mjesečno na račun odabranog bonaša, te SMS SPONZORSKU opciju – kojom ugovorni korisnik šalje 50 kuna odabranom bonašu.

Za sve detalje nove božićne promocije posjetite Tele2 prodajna mjesta ili www.tele2.hr.      

Sve promocije vrijede do 31. prosinca 2014. ili do isteka zaliha, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca.

Tagged under: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top