Tele2 skinuo cijene „do gaća“

U jeku povećanja životnih troškova Tele2 je još jednom odlučio ići „kontra struje“ i svim svojim korisnicima ponuditi najpovoljniju komunikaciju dajući tako korisniku najveću vrijednost za njegov novac. Priopćenje prenosimo u cijelosti. Tele2 je predstavio novu ponudu za privatne i poslovne pretplatnike, nove i postojeće, koji će odabranu Mix tarifu plaćati samo 95 kuna mjesečno i to cijelih godinu dana ukoliko zaključe ugovor na 24 mjeseca. Uz to, dostupni su i odlični Samsung i HTC uređaji po cijeni od samo 50 kn mjesečno.

Svi korisnici koji do 30.06.2015. odaberu jednu od Mix tarifa počevši od Mix 100 pa sve do Mix tarife 400 mogu bezbrižno uživati u korištenju mobilnih usluga Tele2 za samo 95 kuna mjesečno prvih godinu dana. Ukoliko korisnici imaju potrebu za novim mobilnim uređajem, za svega 50 kuna mjesečno korisnici mogu odabrati Samsung Galaxy S5 mini ili HTC Desire 816 uz plaćanje jednokratnog dijela cijene već od 299 kuna, ovisno o tarifi koju odaberu.

Korisnik može sam izabrati Mix tarifu koja mu najviše odgovara,  zvati i slati poruke prema svim mrežama i potpuno bezbrižno surfati znajući da svi korisnici Mix tarifa imaju potpunu kontrolu potrošnje podatkovnog prometa. U tarifama Mix, korisnik tako može koristiti ugovoreni podatkovni promet pri punoj brzini, a kad ga potroši jednostavno može odlučiti želi li dokupiti dodatni podatkovni paket ili ostati u okviru svoje mjesečne pretplate.

Pregled Mix tarifa i sadržaja koje nude jasno pokazuje da svaki korisnik može pronaći nešto za sebe:

Tele2 tarifeSamsung Galaxy S5 mini dolazi sa Super AMOLED zaslonom u boji osjetljivim na dodir, veličine 4,5 inča i rezolucijom od 720 x 1280  piksela. Nadalje, uređaj krasi 8 MP digitalni fotoaparat s AF i LED bljeskalicom i 2 MP prednjom kamerom, a pokreće ga Android OS s četverojezgrenim 1,4 GHz procesorom, 16 GB interne memorije i 1,5 GB RAM-a. Uređaj je dostupan u tri boje ,Black,Pearl White i Gold.

HTC Desire 816 dolazi sa Super LCD2 zaslonom u boji osjetljivim na dodir, veličine 5,5 inča i rezolucije 720 x 1280 piksela. Uređaj dolazi s 13 MP digitalnim fotoaparatom s AF i LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom, a pokretan je Android OS i četverojezgrenim 1,6 GHz procesorom, 8 GB interne memorije i 1,5 GB RAM-a.

Cjelokupna ponuda mobilnih uređaja dostupna je na Tele2 prodajnim mjestima ili internetskoj trgovini na www.tele2.hr, a bez obzira koji odaberete, ostvarit ćete 10% popusta ukoliko se odlučite na jednokratno plaćanje u gotovini, debitnom ili kreditnom karticom na rate (broj rata ovisi o prodajnom mjestu).

Više informacija možete naći na www.tele2.hr te u Tele2 centrima. Ponuda traje do 30.06.2015. a za uređaje do isteka zaliha.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top