Test HTC One V

HTC One V novi je Android smartphone iz HTC-a koji dolazi iz One obitelj. Zapravo radi se o uskrsnuću HTC Legenda, HTC Legend jedan je od onih modela koji je ušao u hall of fame Android smartponea.

HTC One V je također na tom putu. Opremljen s Qualcomm MSM8255 Snapdragon procesorom radnog takta 1 GHz te 512 MB RAM-a predstavlja zlatnu sredinu hardvera koji se dobro nosi s Android 4.0 Ice Cream Sandwich zadacima.

HTC One V također prati tradiciju, izrađen je od jednog komada aluminija a ekran koji je bio mana kod prijašnjih HTC-ovih modela, LCD tehnologije ali izvrsne svjetline i dobro se nosi sa sunčanim danima.

HTC One V je izvrstan model za one koji ulaze u svijet Androida ili žele nešto bolji Android za nešto manje novaca. S cijenom od 2.500 kn (kako kod koga i ovo je cijena uređaja) vjerujemo da će naci mnogo korisnika. Kamera od 5 megapixela s LED bljeskalicom sposobna je snimati vrlo kvalitetne HD video materijale (720p) u 30 sličica po sekundi. Adut HTC One V je u HTC Sense korisničkom sučelju verzije 4.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top