Tko ne bi poželio ovaj luksuzni pametni sat LG Watch Urbane Luxe?

Stigao nam je PR iz LG-a o novom luksuznom pametnom satu. Iako smo svjesni da ovaj model neće biti u ponudi u Hrvatskoj, ipak dijelimo ovu zanimljivu vijest jer govor o spoju mobilne industrije i satova. Tamo još 2008. godine kada smo krenuli pisati o industriji pametnih telefona, nismo ni sanjali da ćemo pisati i o novoj kategoriji, pametni satovi. Stoga, sigurno vas zanima kamo sve to ide.

U suradnji s američkom kompanijom REEDS Jewelers, LG će predstaviti premium pametni sat u limitiranom izdanju – LG Watch Urbane Luxe. Ovaj luksuzni nosivi uređaj ukrašen je 23-karatnim zlatom i remenom od krokodilske kože, a dolazi u ekskluzivnoj sjajnoj kutiji. Bit će dostupan od kraja listopada po cijeni od oko 1.200 američkih dolara.

LG Watch Urbane Luxe Side

Elegantnom izgledu uređaja LG Watch Urbane Luxe doprinosi preklopna kopča koju je osmislio Louis Cartier 1910. Remen od krokodilske kože je ručno rađen, a za njegovu je izradu potrebno 50 zasebnih procesa koje provodi 30 iskusnih stručnjaka za kožu. Zlato od 23 karata je tvrđe od 24-karatnog zlata koje se obično koristi u izradi nakita te teže od 18-karatnog karakterističnog za tradicionalne luksuzne satove.

„Nosive uređaje ne treba smatrati produžetkom pametnog telefona, nego zasebnim uređajem“, rekao je Chris Yie, potpredsjednik marketinških komunikacija u kompaniji LG Mobile Communications. „Ovo spajanje zanatske stručnosti i tehnologije predstavlja prirodnu evoluciju pametnih satova koji se od hardvera pretvaraju u modne dodatke. Mislimo da je ovo dobar smjer za nosive uređaje i želimo potaknuti tu transformaciju.

Svaki od 500 satova u limitiranom izdanju imat će utisnut vlastiti serijski broj koji će pokazati njegovu autentičnost te će na početku biti dostupan u SAD-u za prednarudžbe na www.REEDS.com u rujnu ili u dućanima REEDS Jewelers. Posjetitelji sajma IFA moći će vidjeti LG Watch Urbane Luxe na LG-evom štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin od 4. do 9. rujna.

Što kažete na ovaj sat? Da li bi ga željeli imati?

Podijelite s nama vaš komentar na našoj Facebook stranici fb.com/mobileplaceinfo  🙂 

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top